Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker plus ben jij dagelijks verantwoordelijk voor het inpakken van de noten, zaden, dadels en andere producten voor verschillende supermarkten. Je leert stap voor stap verschillende machines te bedienen en ombouwen. We zijn op zoek naar iemand die op zoek is naar een baan met wat extra verantwoordelijkheid, jij zal namelijk de rechterhand worden van de productiechef. Dit betekend dat je mee verantwoordelijk bent voor het inwerken van nieuwe medewerkers, de bevoorrading van de lijn en je zorgt ervoor dat het proces soepel verloopt. Is de productiechef vrij? Dan neem jij zijn taken waar. Het lijkt je ook leuk om op lange termijn (10 jaar) zijn volledig takenpakket over te nemen.

December is een drukke maand omdat de hoeveelheden in de supermarkt dan hoger liggen, in deze periode kan er dus aan jou gevraagd worden om extra te werken.

Wat wij bieden

  • een productiebaan met net dat tikje extra
  • leuk familiebedrijf
  • functie voor langere tijd
  • wekelijkse verloning zolang je via Luba werkt

Wat wij vragen

  • je hebt ervaring in een productie omgeving
  • je hecht veel waarde aan hygiŽne
  • je vindt het fijn om extra verantwoordelijkheid te krijgen

Over het bedrijf

Dit fijne familiebedrijf is sinds 7 jaar gevestigd in Nijkerk. Hier passeren dagelijks honderden kilo's noten, zaden, pitten, dadels en gedroogd fruit om verpakt te worden zodat deze in de supermarkt verkocht moeten worden. Op kantoor werken drie mensen en in de productie nu 20 mensen. De werktijden zijn van 8 uur 's ochtends tot 16.45 uur. Tussendoor krijg je een betaalde pauze van 15 minuten in de ochtend. Daarnaast heb je 30 minuten lunchpauze en nog een 15 pauze in de middag. De sfeer binnen het bedrijf is informeel en iedereen kent elkaar. Bij drukte kan het zomaar zijn dat jij naast de directeur staat in te pakken. Naast een algemeen goede werksfeer worden er ook leuke teamuitjes georganiseerd.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau