Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Ben jij die proactieve en sociale magazijnmedewerker die op zoek is naar een leuke en afwisselende baan? Als magazijnmedewerker ga jij met verschillende dingen aan de slag! Zo ben jij onder andere bezig met het laden en lossen van de vrachtwagens en zorg jij dat deze op de juiste manier worden opgeslagen in het magazijn. Ook ben je bezig met het picken van de productieorders en lever je de materialen op de productievloer. In het magazijn kom je veel machines tegen. Deze machines moeten namelijk voorzien worden van de benodigde papieren en labeling. Verder is een stuk administratie jou niet onbekend! De binnenkomende goederen moeten namelijk ook op de juiste manier worden ingeboekt. Het kan soms voorkomen dat de goederen op een andere plek opgehaald moeten worden. Met een klein bestelbusje ga jij de weg op om dit te doen! Kortom een leuke, afwisselende functie als magazijnmedewerker met ontzettend veel verantwoordelijkheden.

Wat wij bieden

  • Een leuke en afwisselende fulltime baan in de dagdienst
  • Een marktconform salaris gebaseerd op kennis en ervaring
  • Wekelijkse uitbetaling zo lang je via Luba werkt
  • Bij goed functioneren de mogelijkheid tot een vast dienstverband
  • Je wordt onderdeel van een tof familiebedrijf

Wat wij vragen

  • Je bent in het bezit van een heftruckcertificaat, of bereid deze te halen
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent iemand met twee rechterhanden
  • Je weet met computers om te gaan

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een familiebedrijf dat al meer dan 70 jaar bestaat. Die familiesfeer is nog steeds duidelijk voelbaar. Je nieuwe collega's werken er al vele jaren en ze zijn dan ook op zoek naar iemand die zich lang aan dit team wil binden. Zo lang er hard gewerkt wordt is er tijd voor een praatje en een grapje op de werkvloer. Daarnaast krijg je volledig de ruimte om je te ontwikkelen. Jouw toekomstig werkgever is gespecialiseerd in productie van vacuüm verpakkingsmachines met verkoop in 70 landen. Zij bieden een complete productlijn vacuüm verpakkingsmachines die zich met name lenen voor MKB markten in food-preparation (restaurants hotels etc.) en in food-processing (slachterijen, slagers verpakkers). De machines worden via een wereldwijd dealernetwerk verkocht. Jouw toekomstige werkgever is een leidend merk op het gebied van vacuümverpakkingsmachines.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau