Luba Uitzendbureau

Projectmanager logistiek & marketing

Details van de functie

Logo Over het werk

Als projectmanager logistiek en marketing sta jij tussen de buitendienst en de grote merken zoals Sony Playstation en Bavaria. Om er een korte context bij te geven wordt al het event/promotiemateriaal met eigen transport naar de betreffende locatie getransporteerd. Als projectmanager ontferm jij je over de organisatie van de teams in de buitendienst die op de locatie activiteiten gaat verrichten. Het is dan ook je taak om goed het overzicht te bewaken en knelpunten in het proces om te zetten naar oplossingen, denken in kansen is dan ook vanzelfsprekend voor jou. Nog niet de juiste ervaring? Helemaal niet erg! Zolang de 'drive' bij je aanwezig is kan je ook beginnen met lichtere projecten.

De werkzaamheden voer je uit met een klein team van gezellige mensen die wel van een feestje houden. Je houdt je bezig met logstieke activiteiten zoals warehousing, verzendrondes, displayfulfilment en manage je de complete voortgang; je kijkt vanuit een commerciŽle bril; je maakt de vertaalslag van resultaten naar rapportages; je bewaakt projectbudgetten en signaleert kansen.

Wat wij bieden

  • Een uitdagende functie waarin je verantwoordelijkheid draagt;
  • Een salaris tussen de 2400 en 2700 euro bruto per maand;
  • Veel vrijheid voor (persoonlijke) ontwikkeling in je functie;
  • Marktconform salaris en goede arbeidsvoorwaarden;
  • Je komt direct op contract bij de werkgever.

Wat wij vragen

  • Je hebt hbo werk- en denkniveau;
  • Je bent georganiseerd en denkt in oplossingen;
  • Je hebt een passie voor marketing en logistiek en beschikt over een commerciŽle mindset.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist op het gebied van field marketing, outscourced sales en Marketing Logistics. Zij werken met grote merken als Sony, Playstation, Bjorn Borg, Nespresso, Bavaria en Red Bull. Ze vergroten en stimuleren de verkoop en de zichtbaarheid van deze merken. Je waant je in een Happy Culture waar de gezelligheid eraf spat en een West-Friese mentaliteit heerst. Je komt terecht in een gezellig gemotiveerd team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau