Luba Uitzendbureau

Plaatwerkerij medewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Wormerveer
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor deze functie zijn wij op zoek naar een zelfstandig medewerker voor de plaatwerkerij. Je gaat ervoor zorgen dat alle materialen worden verzameld voor de buitendienst monteurs, voor de projecten die gepland staan. Af en toe ga je mee naar projecten en ondersteun je de monteurs, je zal dan een deel van de vaardigheden van de producten op je nemen.
In de plaatwerkerij verwerk je gegalvaniseerd plaatmateriaal tot klant specifieke producten voor de afzuiginstallaties. Dit doe je door middel van bijvoorbeeld knippen, walsen, puntlassen, of andere technieken. Klinkt het inewikkeld? Niet gevreesd, je zal ?on the job? volledig getraind worden.

Naast het feit dat deze functie ondersteunend is naar de monteurs, maak je ook producten die rechtstreeks naar de klanten gaan. Je beheert daarnaast ook de voorraad van de afzuigmaterialen en ben je één van de medewerkers die het laden en lossen van machines en afzuiginstallatie leveranciers regelt in het magazijn in Wormerveer.

Wat wij bieden

  • Fulltime baan van maandag t/m vrijdag
  • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de C.A.O. Metaalbewerkingsbedrijf
  • Interne trainingen om je helemaal klaar te stomen voor de job
  • Doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf
  • Goeie werksfeer aan ervaren collega?s die je graag wat leren

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal een technische achtergrond of gevoel voor techniek
  • Ervaring met metaalbewerking is een pre
  • Je kunt zelfstandig werken en staat stevig in je schoenen

Over het bedrijf

Je toekomstig werkgever maakt machines, CNC gestuurde machine. Deze worden in het buitenland geproduceerd en in Nederland geplaatst bij diverse klanten. In Wormerveer is het kantoor en werkplaats gevestigd. Vanuit daar gaan de monteurs het hele land door. Er is ook een showroom en een opleidingscentrum daar. Het is gezellig werken, er werkt een leuk team en op de vrijdag is er regelmatig een vrijdagmiddag borrel.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau