Luba Uitzendbureau

Allround logistiek medewerker

  • Vacature
VMBO
  • Gelderland
Barneveld
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij zorgt ervoor dat de producten die door je collega's van de productie gemaakt worden ingepakt worden, de juiste verzend labels krijgen, en samen met de juiste papieren klaar gemaakt worden voor verzending. Je kan dit werk doen in de dagdienst of in de avonddienst. Je wisselt deze niet met elkaar af. De dagdienst is van 08.00 uur 's ochtends tot 17.00 uur 's middags. Je werkt dan een fulltime werkweek van 40 uur. Werk je liever in de avonden? Dan kan dat ook. je werkdag begint dan om 17.45 uur en om 24.00 uur sluit jij af en ga je lekker naar huis. Een fulltime werkweek in de avonddienst is 30 uur.

Wat wij bieden

  • Parttime of fulltime baan met uitzicht op vaste dienst
  • Dynamische werkomgeving waarin je veel kan leren
  • Regelmatig worden er vanuit de personeelsvereniging leuke uitjes georganiseerd waar je tegen kleine vergoeding bij kan aansluiten

Wat wij vragen

  • Je hebt enige ervaring in de logistiek en wil dit graag uitbreiden
  • Je bent op zoek naar een baan voor langere tijd

Over het bedrijf

Al bijna 30 jaar specialist in camera- en monitorsystemen voor machines, voer- en vaartuigen over de hele wereld. Vanuit het hoofdkantoor in Barneveld worden camera's gemaakt die vervolgens door kapiteins en chauffeurs gebruikt worden in het water en op de weg. Naast het hoofdkantoor in Barneveld heeft dit bedrijf ook locaties in de Verenigde Steten, Duitsland en Japan.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau