Incluzio Uitvoering

Welzijns assistent

Details van de functie

Logo Parttime werken in de zorg en ondersteuning bieden aan mensen die bij ons wonen? Dat ga jij doen als welzijns assistent!

Functieomschrijving

In jouw veelzijdige rol als welzijns-assistent zorg je er samen met je collega?s voor dat onze cliŽnten de woonvoorziening als een fijn thuis ervaren. Met jouw aanwezigheid, nabijheid en behulpzaamheid zorg jij hiervoor.

Taken en verantwoordelijkheden

∑ Uitvoeren van leefklimaat bevorderende werkzaamheden zoals: het verzorgen van de huishoudelijke taken, soms in samenwerking met de cliŽnt;

∑ Helpen bij het verzorgen van maaltijden;

∑ Je draagt zorg voor het aanvullen en bijhouden van de voorraadkast;

∑ Je neemt deel aan werkoverleg.

In iedere woonvoorziening verblijven in totaal 14 cliŽnten vanaf de leeftijd van 18 jaar. Er is sprake van meervoudige problematieken, waaronder verslavingsproblematiek, psychische problematiek en/of een verstandelijke beperking. Doelstelling is om onze cliŽnten te ondersteunen bij het toewerken naar zelfstandig wonen en zo zelfredzaam als mogelijk te maken in onze maatschappij. Dit vindt grotendeels plaats op de locatie zelf en is praktisch van aard. Daarnaast leiden we de cliŽnt ook toe naar andere instanties voor bijvoorbeeld voor daginvulling, werk, behandeling en monitor je hoe de zorg verloopt. De welzijns-assistent richt zich met name op het bevorderen van de zelfredzaamheid op het gebied van algemene dagelijkse levensverrichtingen.

Wat wij bij Incluzio Uitvoering Zuid doen, is begeleiding bieden op een breed gebied: wonen, zorg, financiŽn, sociaal netwerk en vrijetijdsbesteding. Wat we willen bereiken, is dat cliŽnten weer op eigen benen kunnen staan. ?Zelfredzaam? noemen we dat. Dat doen we door heel goed te kijken naar wat iemand aan hulp op verschillende terreinen nodig heeft.

Wat je krijgt

Een leuke en uitdagende functie in een professioneel team van betrokken medewerkers. Wij werken volgens de CAO Sociaal werk. Bij deze functie hoort het functieprofiel van Assistent Welzijn en is ingeschaald in schaal 1.

Afhankelijk van opleiding en ervaring wordt een salaris geboden van minimaal ? 1.876,
  • en maximaal ? 2.365,
  • bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor, in eerste instantie, ťťn jaar met de mogelijkheid tot verlenging.

Wie je bent

Gezien de dynamische werkomgeving van onze dienstverlening, hechten wij belang aan de volgende vaardigheden:

∑ Affiniteit met de doelgroep;

∑ Je hebt een dienstverlenende en klantgerichte instelling;

∑ Je beschikt over sociale vaardigheden voor het onderhouden van contacten met cliŽnten en collega?s;

∑ Het kunnen verkrijgen van een verklaring omtrent gedrag (VOG).

Daarnaast is het van belang dat je 2 dagen per week beschikbaar bent van 7:30 tot 15:30u. Wij hebben hierbij de voorkeur voor dinsdag en donderdag als vaste werkdagen.

?Belangstelling?

Spreekt de functie je aan en zie jij jezelf werken op onze dynamische woonvoorziening? Stuur dan je sollicitatie in via de button. Voor vragen kun over de procedure kun je terecht bij Sabrina Linders (corporate recruiter) 06 ? 8322 5056.

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je terecht bij Niki Heijnen [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Incluzio Uitvoering