RCN de Potten

Vrijwilliger kampeerhaven, techniek & groen

Details van de functie

Logo Wie zijn wij?
Direct aan het mooie en grote Sneekermeer ligt vakantiepark RCN de Potten. Klotsend water tegen de oevers, koeien in de weilanden, vogelgebieden en prachtige fiets-, vaar en wandelroutes in de omgeving. Bijna iedere campingplek of accommodatie ligt aan het water. Zeilliefhebbers beleven op het water hun ideale vakantie, maar ook natuurliefhebbers komen hier helemaal aan hun trekken. Dit alles maakt het vakantiepark een watersportparadijs voor jong en oud. Door de teams horeca, recreatie, receptie, schoonmaak, techniek en groen wordt hier het hele jaar een heerlijke vakantiebeleving verzorgd!

Jouw functie
Als vrijwilliger in onze kampeerhaven ben jij het eerste aanspreekpung voor de gasten die daar verblijven. Je bent als gastheer/vrouw op het terrein aanwezig, midden tussen de caravans, tenten en boten. Je maakt een praatje, peilt de stemming en kijkt of er nog wensen zijn waar aan wij kunnen voldoen. Veiligheid is belangrijk, maar gastvrijheid vanzelfsprekend ook. Je gaat onze kampeerhaven helemaal als jouw haven beschouwen. Daarmee help je onze gasten aan een zorgeloos ontspannen vakantiegevoel op een tiptop verzorgde vakantieplek.

Wat ga je doen?
Je bewaakt de kwaliteit van de haven en de omliggende velden en gebouwen. Je signaleert gebreken en verhelpt deze ook, samen met het team van de technische dienst of zelfstandig. Je let op en helpt mee ten aanzien van het onderhoud van het terrein zodat alles er picobello uitziet. Je voert kleine onderhoudswerkzaamheden uit aan de installaties (elektra en water), leidingen en andere terreinwerkzaamheden en houdt de inventaris op orde. Is er een lampje kapot of een storing in het toiletgebouw? Jij zorgt ervoor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Je handhaaft de afspraken die er zijn gemaakt met de gasten en spreekt daar waar nodig mensen aan. Kortom: geen dag is hetzelfde en je bent continu omgeven door één van de mooiste natuurgebieden van Nederland!

Wat vragen wij?
Jij:
  • Hebt ervaring en affiniteit met boten en varen.
  • Vindt het leuk om met mensen om te gaan en legt gemakkelijk contact.
  • Bent technisch vaardig of hebt groene vingers.
  • Vindt het leuk om de handen uit de mouwen te steken.
  • Vindt het leuk om zelfstandig te werken met een team achter je wat je daar waar nodig bijstaat.


Wat bieden wij jou?
Leuk en afwisselend vrijwilligerswerk op een fantastische locatie! Je bevindt je altijd in een vakantiesfeer en midden in de natuur. Er is veel ruimte voor nieuwe ideeën en je kan aan de gang met werkzaamheden die jou aanspreken. Je ontmoet veel leuke gasten en maakt onderdeel uit van een hecht team van leuke collega?s op één van de gezelligste vakantieparken in Nederland. 
Je hoort er echt bij! Dus je bent ook uitgenodigd voor onze uitjes, en je mag gebruik maken van allerlei RCN-voordelen, zoals personeelskorting op vakantiehuisjes en horeca, ook op andere RCN-parken in binnen- en buitenland.

Horen we snel van je?
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van RCN de Potten

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

  • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door RCN de Potten gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
  • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
  • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
  • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.