Luba Uitzendbureau

Allround lijnoperator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als allround lijnoperator ben jij verantwoordelijk voor 4 productiemedewerkers die jij aanstuurt. Je ziet snel in wanneer er nieuwe grondstoffen in de machines moeten. Als jij ziet dat er ergens in de lijn knelpunten ontstaan dan zorg jij ervoor dat je de medewerkers aanstuurt. Je draagt ook zorg voor de kwaliteit van de producten, dit doe je door middel van kwaliteitscontroles. Als jij nieuwe productiemedewerkers krijgt zorg jij er voor dat de nieuwe medewerkers weten hoe ze veilig zo een machine kunnen bedienen.

Wat wij bieden

  • Een mooi salaris
  • Overwerktoeslag & toeslaguren
  • 25 vakantiedagen en 15 ATV dagen
  • Een leuk bedrijf met groeimogelijkheid

Wat wij vragen

  • Relevante werkervaring als operator
  • Kennis van processen

Over het bedrijf

Deze organisatie is een hecht familie bedrijf waarin gezelligheid centraal staat, het is een sfeervol bedrijf die aandacht heeft voor de werknemers en waar kwaliteit hoog in het vaandel staat. Geen dag is hetzelfde want er worden grote aantallen geproduceerd. Het is een bekend bedrijf in Nederland wat voor veel supermarkten mooie producten aflevert.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau