Luba Uitzendbureau

Operator Filling & Packaging

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator afvullen en verpakken doe je belangrijk werk. Mede dankzij jou worden er levensreddende medicijnen geproduceerd door jouw nieuwe werkgever; Prothya! Je gaat werken in een cleanroom, dat betekent dat je van top tot teen beschermende kleding aan hebt en de temperatuur heerlijk constant is. Geen bloedhete zomers en ijskoude winters dus! Je moet wel heel precies kunnen en willen werken, er mogen natuurlijk absoluut geen fouten gemaakt worden tijdens de productie.

Wat wij bieden

  • Een team dat intrinsiek gemotiveerd is en graag samenwerkt
  • Kunnen signaleren van procesafwijking en deze kunnen rapporteren aan leidinggevende
  • Bereid tot het werken in verschoven dagdienst tussen 07:00 en 20:00 uur
  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel
  • Je draagt je steentje bij aan de verbetering van de gezondheid van de maatschappij

Wat wij vragen

  • Gevoel en interesse in techniek
  • De wil om te leren en jezelf te blijven ontwikkelen
  • Interesse in het schrijven van documentatie zoals werkinstructies en batch records

Over het bedrijf

Sanquin Plasma Products (SPP) produceert en exporteert een breed assortiment geneesmiddelen voor patiŽnten over de hele wereld. Op de productielocaties in Amsterdam en Brussel bereiden ze een breed scala aan geneesmiddelen uit bloedplasma. Tot 2019 was SPP onderdeel van de Sanquin Blood Supply Foundation; en ze zijn nog steeds nauw verbonden met deze stichting. SPP biedt de Nederlandse gezondheidszorg namens Sanquin medicijnen die zijn gemaakt uit bloed en zijn bereid uit plasma dat in Nederland is verzameld. SPP is een van de weinige end-to-end farmaceutische bedrijven in Nederland. Het productieproces doorloopt alle stappen vanaf grondstof tot en met afgevuld eindproduct. Het proces voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van kwaliteit en veiligheid. De medicijnen worden gebruikt voor een groot aantal aandoeningen, waarvan vele levensbedreigend zijn. In totaal werken er ruim 500 mensen bij SPP.
Dit is een unieke kans die je niet vaak tegenkomt. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau