Luba Uitzendbureau

Leerling monteur

 • Vacature
 • Tijdelijk
VMBO
 • Noord-Holland
Blokker
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Ben jij allround technisch onderlegd en wil jij werken in een innovatieve organisatie met geavanceerde apparatuur? Heb jij twee rechterhanden en een passie voor techniek? Ben je oplossingsgericht en kun je goed zelfstandig werken binnen een team? Dan ben jij de leerling monteur die wij nodig hebben!

Bij dit mooie bedrijf zal jij alle facetten leren van onder andere het verhelpen van storingen maar ook het verrichten van onderhouds-en revisiewerkzaamheden. Jij zorgt dat de productie soepel kan doordraaien. In deze mooie uitdaging krijg je te maken met koeltechniek, hydrauliek, pneumatiek, werktuigbouwkunde en vooral elektrotechniek. Daarbij is dit bedrijf constant bezig met het doorvoeren van verbeteringen op het gebied van technische ontwikkelingen. Jij als werkende leerling hebt een flexibele werkinstelling want er kan elk moment van de dag een storing ontstaan en dan moet jij klaar staan. Veiligheid is uiteraard ook een belangrijk aspect wanneer je met machines werkt daarom is het van belang dat jij van alle voorschriften op de hoogte bent!

Jouw opleiding duurt ongeveer 2,5 jaar tot een diplomering op niveau 3. In deze tijd ga je elke week 1 dag, doorbetaald, naar school en sta je 4 dagen op de werkvloer. Zo zie je alles wat je op school tegenkomt terugkomen in de praktijk en weet jij binnen no-time alles over de installaties en de apparatuur die je in de praktijk tegenkomt.

Wat wij bieden

 • Een uitdagende baan: iedere dag is een dag met uitdagingen en de werkzaamheden zijn zeer divers.
 • De kans om je mbo-3 diploma eerste monteur te behalen.
 • Geld verdienen tijdens het leren in de praktijk
 • De lesdag krijg je ook doorbetaald.
 • Na het behalen van jouw vakdiploma en bij goed functioneren krijg je een contract bij het leerbedrijf!

Wat wij vragen

 • Je bent flexibel en gemotiveerd.
 • Je hebt aantoonbare technische affiniteit.
 • Minimaal afgeronde vmbo diploma.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een specialist op het gebied van kipproducten. Ze bieden een groot scala aan producten aan op dit gebied maar maken daarnaast ook overheerlijke wok-gerechten, maaltijdsalades en stoommaaltijden. Ze leveren producten aan supermarkten en groothandels en zijn zelfs een van de grootste Europese spelers op de markt! Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau