Luba Uitzendbureau

Meewerkend voorman

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor dit logistieke bedrijf in de automotive branche word jij de rechterhand van een teamleider in het magazijn. Samen met je teamleider zorg je ervoor dat het logistieke proces vloeiend verloopt. Dit doe je door mee te werken met je collega's en waar nodig ondersteun je ze met hun werkzaamheden. Is jouw teamleider afwezig? Dan zal jij de algemene leiding overnemen over een opslagloods.

De meeste werkzaamheden worden verricht op een reachtruck. Het is dus belangrijk dat je ervaring hebt met een reachtruck en in het bezit bent van een reachtruckcertificaat. Heb je wel ervaring op een reachtruck maar geen certificaat? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Je werkt van 12:00 tot 21:00 uur.

Wat wij bieden

  • Goed salaris op basis van ervaring
  • Een baan met uitzicht op een vast dienstverband
  • Dynamische rol
  • Werken bij een groeiende organisatie en een gezellig team

Wat wij vragen

  • Je bent fulltime beschikbaar
  • In het bezit van een reachtruckcertificaat
  • Je beheerst de Nederlandse taal goed

Over het bedrijf

Dit bedrijf in Vianen is een logistieke partner voor bedrijven in de automotive branche. Van afhalen tot retourneren zij verzorgen het gehele proces. Onder hun opdrachtgevers vallen een aantal grote importeurs in de auto-, truck- en banden industrie. In het magazijn team werk je samen met collega's waarmee je intensief samenwerkt en de sfeer onderling erg prettig en gezellig is. Je doet het echt samen bij dit bedrijf.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau