Luba Uitzendbureau

Operator plasma - FPL 1

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Wat is jouw rol in het complexe proces bij dit bedrijf? Als procesoperator werk je op de afdeling FPL in een team van operators en kwaliteitsmedewerkers. De technieken die voornamelijk worden toegepast om het plasma te bewerken zijn filtreren, centrifugeren en chromatografie. Deze technieken worden via een geautomatiseerd proces gestuurd en gecontroleerd.

Jij zorgt dat het plasma gereed is voor het productieproces door plasmazakken op de juiste manier te openen en toe te voegen en verzamelt de juiste apparatuur voor het proces en zorgt dat de apparatuur goed is opgesteld. Daarnaast ben je bezig met het bedienen van de apparatuur. Signaleer je afwijkingen? Dan rapporteer je deze aan de senior operator of je leidinggevende. Je maakt de apparatuur en ruimten schoon (wassen/CIP en COP reiniging) en noteert alle werkzaamheden in de logboeken en protocollen. Kortom: je doet veel werkervaring op in farmaceutische procestechnieken

De afdeling draait continudienst in een 3-ploegen systeem, met een gemiddelde toeslag van 22%. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Wat wij bieden

  • Een flexcontract voor 40 uur per week met uitzicht op een dienstverband bij SPP
  • Toeslagen
  • GMP training en certificaat
  • Tegemoetkoming in de reiskosten van de eerste kilometer
  • Interne training om diverse processen uiteindelijk zelfstandig volgens protocol uit te voeren

Wat wij vragen

  • Ervaring binnen een proces technische omgeving, farmacie is uiteraard een pre
  • Een goede beheersing van de Nederlandse taal in spreken, lezen en schrijven
  • Groot technisch en analytisch inzicht

Over het bedrijf

SPP is een van de weinige end-to-end farmaceutische bedrijven in Nederland. Het productieproces doorloopt alle stappen vanaf grondstof tot en met afgevuld eindproduct. Het productieproces voldoet aan de hoogste eisen zoals vastgelegd in de GMP. De kwaliteit en de veiligheid worden met regelmaat gecontroleerd door Nederlandse en internationale instanties. De afdeling FPL is een van de afdelingen binnen de manufacturing unit Drug Substance van SPP. De activiteiten van de afdeling richten zich op precipitatie (denk aan Ph, glijbaarheid, alcoholdosering, temperatuur) en filtreren van het plasma. Prothya maakt gebruik van apparatuur zoals filters (cuno, begerow) en centrifuges. Bij Prothya werken operators, batch reviewers, quality engineers en leidinggevenden met elkaar samen om elke dag verder te verbeteren op het gebied van kwaliteit, efficiency en verspilling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau