City 360

Bijbaan student toezicht en handhaving

Details van de functie

Logo Studeer jij en ben je op zoek naar een flexibele bijbaan bij jou in de buurt? Bekijk dan snel onze vacature!

Functieomschrijving

Studeren is belangrijk, maar leuke dingen blijven doen minstens net zo. Daarom wil je als student een bijbaan hebben waarmee je lekker kunt bijverdienen, en het liefst in de buurt natuurlijk. Wij bieden voor studenten bijbanen aan in de handhaving, bij tal van gemeenten in Nederland. Dus ben jij een student op zoek naar een bijbaantje bij jou in de buurt? Lees dan snel verder!

Voor welke bijbaan kies jij?

Trigion City 360 biedt verschillende bijbanen aan. Tijdens het sollicitatiegesprek kijken we samen naar welk bijbaantje het best bij jou past. En ding weten we zeker: jij gaat bijdragen aan nog fijnere (leef)omgeving voor bewoners en toeristen in een gemeente bij jou in de buurt. Dat kan door:

Je in te zetten als fiscaal parkeercontroleur waarbij je verantwoordelijk bent voor het handhaven van het parkeerbeleid in een gemeente. Je controleert of mensen parkeerbelasting betalen en of zij parkeren op de daarvoor aangewezen plekken. Veel inwoners ergeren zich aan fout parkeren. Jouw werk doet er dus toe, ook al kunnen de reacties van sommige mensen af en toe een andere indruk wekken. Maar zeg nu zelf: niemand vindt het leuk om een naheffingsaanslag te krijgen. Jij weet gelukkig goed uit te leggen wat het belang ervan is, bent zelfverzekerd en staat mensen altijd met een glimlach te woord.

Of door toezicht te houden op naleving van het correct aanbieden van afval. Je werkt hierbij nauw samen met handhavers. Jij voelt je dan ook verantwoordelijk en straalt dat uit. Jouw hoofdtaken als toezichthouder zijn :

 • Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van de dagelijkse afvalcontroles samen met jouw collega toezichthouder;
 • Je hebt een scherp oog voor detail tijdens het controleren van door burgers aangeboden afval;
 • Je verhelpt storingen en staat bewoners en gasten vriendelijk te woord wanneer ze bij je komen met vragen;
 • Je maakt een kort verslag over je gedane constateringen.

Voor welke bijbaan je ook kiest, je komt in ieder geval in een gezellig team terecht. Samen zetten jullie de schouders eronder, met maar n doel: Amsterdam ng een stukje fijner en schoner maken.

Studeer je (nog) niet, maar wil je wel graag werken in de handhaving? Dan kun je ervoor kiezen om de opleiding tot BOA te volgen. Deze en andere vacatures vind je op de volgende pagina: werkenbijfacilicom.nl/vacatures?vakgebied=toezicht-h…

Wie wij zijn

Trigion City 360 is onderdeel van Trigion Safety Group en levert met haar werknemers een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid en veiligheid in de openbare ruimte, in gemeentes door heel Nederland. Wanneer je een bijbaan hebt gevonden die bij jou past, kun je per direct aan de slag in een leuk team van de afdeling toezicht & handhaving binnen de gemeente waarvoor je gaat werken. Onze afdelingen P&O, planning en projectmanagement, zorgen ervoor dat jij je geen zorgen hoeft te maken over randzaken.

Wat je krijgt

 • Een bruto maandsalaris van ?2.215,02 tot ?2.632,62 o.b.v. 40 uur per week waarbij we kijken naar jouw ervaring;
 • Een oproep of urencontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Aanvullende toeslagen zoals vakantie, reistijd, reiskosten, maaltijd
 • en telefoonvergoeding;
 • Interne doorgroeimogelijkheden naar de functie van buitengewoon opsporingsambtenaar middels een betaalde opleiding via ons eigen opleidingsinstituut IVON Academy;
 • De mogelijkheid om zelf je beschikbaarheid in te plannen (met een minimale beschikbaarheid van 20 uur);
 • Is er een match en ken je nog een kandidaat die zich graag wil inzetten voor Trigion City 360? Dan bieden wij jou een aanbrengbonus aan van ?200,
 • netto. Beschikt de kandidaat over een BOA
 • getuigschrift? Dan ontvang je aanbrengbonus van maar liefst ?1.250,
 • netto!

Wie je bent

Als toezichthouder of fiscaal parkeercontroleur moet je aan een aantal eisen voldoen. Jij neemt het volgende mee:
 • Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je hebt affiniteit met de wet en regelgeving;
 • Je bent bereid om onregelmatig te werken, hierbij verwachten wij dat je met regelmaat beschikbaar bent voor dag, avond
 • en weekenddiensten.

Maar bovenal sta jij altijd klaar voor een ander, durf je mensen aan te spreken op ongewenst gedrag en kan je snel een goede inschatting maken van wat er moet gebeuren. Je bent daarnaast flexibel en minimaal 20 uur in de week beschikbaar. Of je weinig of veel werkervaring hebt, dat maakt ons niet uit. Samen komen we er wel. Daarnaast is het prettig dat je over een rijbewijs B beschikt.

De aanvraag van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Enthousiast geworden over een bijbaan in de handhaving?

Solliciteer dan direct voor de functie van Bijbaan student in Amsterdam door het sollicitatieformulier hieronder in te vullen! Wil je toch eerst meer weten? Stuur dan gerust een appje naar Karen de Ruiter recruiter bij Trigion City 360. Haar contactgegevens vind je hieronder.
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van City 360