Aktiesport B.V.

Bijbaan verkoopmedewerker

  • Tijdelijk
VMBO
  • Noord-Brabant
Eindhoven Woensel
20 december 2022

Details van de functie

Logo Met een Bijbaan van Aktiesport, ben je niet zomaar iemand. Je bent onmisbaar in het team; jij maakt het salesteam compleet. Het team is gedreven. Jullie zijn aan elkaar gewaagd. Pushen elkaar om het beste uit de dag te halen. Hierbij wordt je getraind door de (Assistent) Store Managers. Zij leren jou alle skills bij die je nodig hebt. In de winkel, achter de kassa en in het magazijn.

Functiebeschrijving

Je bent een winnaar, gaat er altijd voor. Samen met ons ga jij de uitdaging aan en word je de beste in wat je doet. Werken bij Aktiesport is meer dan een baan. Je wordt onderdeel van het team, van de club. Wie je bent en wat je bij ons doet, iedereen is belangrijk. Samen met je team ga je de strijd aan. Met je commerciŽle en klantgerichte instelling laat je geen kans onbenut. Elke dag weer. Daarnaast ben of heb jij:

  • Talent voor verkopen;

  • Flexibele beschikbaarheid, ook in de avonden en het weekend*;

  • Gedisciplineerd & energiek;

  • Jij weet hoe je plezier moet maken

*Je kunt bij ons veel uren maken!

Functie-eisen

Wij zijn Aktiesport en wij zijn er voor jou. Nieuwe voetbalkleding. Nieuwe outfit. Nieuwe sneakers. Nieuwe werkgever. Bij Aktiesport moet je zijn. Wij zijn ontzettend benieuwd naar jou! Heb jij het talent om onze nieuwe bijbaan in Eindhoven te worden? Solliciteer dan via onderstaande knop. Wel enthousiast, maar woon je niet in de omgeving van Eindhoven? Geen probleem, alle Aktiesport vacatures zijn hier te vinden.
Train your talent at Aktiesport
Een integriteitscontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Arbeidsvoorwaarden

Iedereen heeft talent. Wij zien jouw talent. En helpen je deze verder te ontwikkelen. We bieden je alle handvatten om het beste uit jezelf te halen. Op zowel professioneel als op persoonlijk vlak. Je krijgt training en begeleiding op het (werk)veld. Je werkt met de mooiste artikelen van onder andere Nike en Fila. Verder kun je verwachten:

  • Trainingen en E-learning modules van onze eigen Aktiesport Academy (met onderwerpen zoals ?Adidas football' en ?Sales Skills');

  • De hele dag bezig zijn met voetbal;

  • Collega's die je vrienden worden;

  • 20% personeelskorting.

Bovenal: een super toffe baan in een fantastische werkomgeving. Ons motto is: ?Get naked, have fun & get the job done'
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Aktiesport B.V.