Luba Uitzendbureau

Voorman

  • Vacature
  • Noord-Holland
Amsterdam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor deze unieke locatie in Amsterdam is jouw toekomstige werkgever op zoek naar een enthousiast persoon die de leiding kan geven maar ook kan lachen met zijn team! Jij krijgt de leiding overeen hecht team van circa 15 man. Jij als voorman bent straks verantwoordelijk voor het efficiŽnt produceren van betonartikelen. niet alleen ben jij bezig met de productie, je houd ook toezicht op het hele productieproces, je stelt samen met je team doelen, springt af en toe bij in het productieproces en ziet toe op een veilige werkomgeving. Naast deze werkzaamheden stap jij ook niet terug als er een Toolbox-meeting gegeven moet worden.

Wat wij bieden

  • Werken in 3 ploegendienst
  • Een veelzijdige baan met groeikansen
  • Veel verantwoordelijkheid
  • Uitzicht op vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Mbo-diploma of werkervaring op mbo-niveau
  • Ervaring met werken binnen een ploegendienstrooster

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is in Nederland marktleider in publieke bestrating met straatbepalende oplossingen voor een aantrekkelijke, veilige, toegankelijke en duurzame leefomgeving. Jouw toekomstige werkgever is de enige producent van betonnen bestratingsmaterialen met alle drie de productiemethoden onder ťťn dak. Met als vlaggenschip de sterk uitgebreide productielocatie in Amsterdam, waar zowel betonnen banden, tegels als stenen worden geproduceerd. Dagelijks rijden er gemiddeld 45 vrachtwagens om de betonnen bestratingsproducten en prefab elementen tijdig en compleet op elke gewenste eindbestemming te brengen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau