Luba Uitzendbureau

Operator B

  • Vacature
  • Noord-Holland
Heerhugowaard
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Wat het zo leuk maakt om bij dit bedrijf te werken? Wat niet! Je gaat in teamverband werken aan de productie van de beste proces- en transportbanden ter wereld. Wanneer je start doorloop je een gedegen inwerktraject zodat je de organisatie en jouw collega´s goed leert kennen. Stapsgewijs worden jouw verantwoordelijkheden uitgebreid terwijl je de hele fabriek leert kennen. Met jouw ambitie en kennis kan je al snel doorgroeien, onder andere tot senior operator. Samen met je collega?s zorg je er voor dat de productieprocessen soepel lopen, je bewaakt en stuurt bij waar nodig. Je verricht verschillende technische werkzaamheden zoals omstellingen en het oplossen van (kleine) storingen. Graag denk jij mee met over de meest efficiënte manier van produceren en verbeterprocessen.

Wat wij bieden

  • Flexibele werktijden, want je gaat werken in een drie ploegen rooster
  • 20% ploegentoeslag
  • Kans om op contract te gaan bij het bedrijf
  • Doorgroeimogelijkheden tot senior operator

Wat wij vragen

  • Operator B diploma
  • Technische achtergrond (WTB werkervaring is een pré)
  • Enthousiasme en teamgeest
  • Leergierige instelling

Over het bedrijf

Het bedrijf is één van de wereldleiders in proces- en transportbanden. Ze zorgen voor ontwikkeling, productie, verkoop, distributie en serviceverlening van transportbanden. Men werkt in hecht teamverband op de ruime productieplant te Heerhugowaard. De afdeling in Heerhugowaard is onderdeel van een grote, internationale holding met klanten over de hele wereld. Ondanks het internationale karakter van het bedrijf kent iedereen elkaar en gaat men collegiaal en informeel met elkaar om. Buiten corona tijd worden er gezamenlijk activiteiten zoals barbecues georganiseerd om elkaar nog beter te leren kennen.

Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau