Luba Uitzendbureau

Assemblagemedewerker

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Brabant
Schijndel
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als assemblagemedewerker kom je te werken in een van de vier productiepanden en produceer je kwalitatief goede bed- en opbergsystemen voor onze klanten zoals DAF, Scania en Mercedes-Benz. Er zijn diverse werkplekken waar je komt te staan. Deze werkplekken leer je gaandeweg kennen en bent op den duur breed inzetbaar wat je werk ook afwisselend gaat maken. Wat het afwisselend gaat maken is dat je het ene moment lekker aan je eigen werkbank staat te werken en het andere moment ben je met collega's samen onderdelen in elkaar aan het zetten. Waar je aan kan denken wat je gaat doen is het in elkaar zetten van lattenbodems, het maken van opbergingskastjes van bijvoorbeeld een koelkast en maak je bagagenetten en monteer je deze in de vrachtwagen. Je wordt nauw betrokken bij het gehele productieproces en bent een belangrijke schakel in het geheel. Je werkt volgens de geldende werkinstructies en wordt in alle werkzaamheden professioneel begeleid door ervaren collega?s en leidinggevenden.

Heb je nu niet de juiste achtergrond? GEEN PROBLEEM! Met 2 rechterhanden ben je ook hartstikke welkom!

Wat wij bieden

 • Je komt te werken in een groeiend innovatief bedrijf met een open cultuur en een goede werksfeer
 • Ruimte voor groei en ontwikkeling
 • Doel is een jarenlange samenwerking met op termijn een vast dienstverband
 • Een baan in de dagdienst van 7.30u tot 16.30 uur
 • Wekelijkse uitbetaling zolang je voor Luba werkt

Wat wij vragen

 • Je hebt mbo werk- en denkniveau
 • Je hebt een goede motoriek (handigheid)
 • Bij voorkeur wil je je ontwikkelen binnen een productieomgeving
 • Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal in spreken en lezen

Over het bedrijf

Werken bij deze marktleider die matten produceert voor auto's betekent hard werken, maar ook successen vieren. Ze zijn de toonaangevende toeleverancier van slaap- en opbergsystemen aan de internationale vrachtwagen industrie. Het bedrijf doet veel aan maatschappelijk verantwoord ondernemen, mensen met afstand op de arbeidsmarkt krijgen bij hen ook een kans! Er is aandacht voor ARBO-technische zaken en er is een veiligheid assistent werkzaam om te zorgen dat de werkzaamheden veilig uitgevoerd worden. De locatie is makkelijk bereikbaar met eigen vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau