Luba Uitzendbureau

Logistiek medewerker nacht

Details van de functie

Logo Over het werk

Bij dit bedrijf kom jij direct in een gezellig en hecht team terecht waar jij verantwoordelijk bent voor het laden en lossen van de vrachtwagens. Het gaat hier om pallets met pakketten, die uiteindelijk door heel Nederland of zelfs naar het buitenland vervoerd worden. Met behulp van een handscanner en EPT weet jij de pallets op de juiste plek neer te zetten, zorg jij ervoor dat alles netjes en overzichtelijk blijft en heb je tijd voor een hoop gezelligheid met je collega's.

Jouw dag begint om 19:30 uur. Met jouw collega's start je de werkzaamheden op en bespreek je wat er moet gebeuren vandaag. Tussen 03:00 en 04:00 's nachts ben je weer klaar en sluiten jullie gezamenlijk af. Er is veel ruimte voor gezelligheid maar er wordt uiteraard ook hard gewerkt.

Wat wij bieden

  • Een goed salaris van ?14,61 per uur
  • Toeslagen tot ?19,40 per uur in het weekend
  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Je bent maandag tot vrijdag beschikbaar vanaf 19:30 uur
  • Je vindt het leuk om logistiek werk te doen
  • Enige ervaring op een EPT is een pre

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een grote speler binnen de markt van pakketbezorging, waarbij jouw focus ligt op de cargo, ofwel bulkartikelen. Er wordt hard gewerkt in een leuk team en het werk is nooit saai!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau