Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker werk je in dit nieuwe magazijn in Oss en ben je vooral verantwoordelijk voor het samenbrengen van de goederen vanuit de verschillende magazijnen. Aan de hand van de order zorg jij ervoor dat de juiste goederen in de juiste rolcontainers terecht komen. Dit doe je in de dagdienst met een leuk team collega's. Verder ben jij ook bezig met het laden en lossen van de vrachtwagens. Binnen deze functie is het belangrijk dat jij secuur bent, want de volle rolcontainers gaan rechtstreeks naar de ziekenhuizen. Jij weet zeker dat de rolcontainer kloppend is alvorens deze naar de klant verzonden wordt. Je checkt de inhoud van de rolcontainer namelijk altijd met een handscanner waardoor jij zeker bent van je zaak.

Wat wij bieden

  • Een salaris tussen de ?1900 en ?2350 bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband
  • Je komt te werken in een hecht team, waarbij er altijd ruimte is voor een grapje
  • Uitzicht op een vast dienstverband
  • Doorgroeimogelijkheden binnen de afdeling logistiek!

Wat wij vragen

  • Je beheerst de Nederlandse en/of Engelse taal
  • Jij bent flexibel inzetbaar!
  • Je bent secuur en resultaatgericht!

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een grote leverancier voor ziekenhuizen en klinieken, zij kopen alle niet-medische producten voor ziekenhuizen in. Deze producten zijn opgedeeld in twee categorieŽn: steriele en gewone producten. De steriele producten worden bewaard in een cleanroom en de niet-steriele producten in het gewone magazijn. De ziekenhuizen en klinieken bestellen de benodigde producten bij jouw nieuwe werkgever en deze schakelt met alle leveranciers. Hierdoor hebben ze producten voor in de keuken tot aan de producten die worden gebruikt in de operatiekamer.

Vanuit de locatie in Oss worden er 6 grote ziekenhuizen en een kliniek uit de omgeving bevoorraad. Ze hebben in totaal ruim 9500 verschillende producten op voorraad in het magazijn, die de klanten per stuk of per doos kunnen bestellen. Samen met je 30 collega's zorg je er dagelijks voor dat deze belangrijke organisaties kunnen blijven werken en voor hun patiŽnten kunnen zorgen. Een baan waarin je dus echt het verschil kan maken voor mensen uit jouw regio.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau