Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als magazijnmedewerker werk jij in een gemotiveerd, groot team waarbij jullie allemaal de handen uit de mouwen steken. Je hebt verschillende taken, waardoor iedere dag weer anders is. Zo ben je de ene dag bezig met het laden en lossen van inkomende vracht en ben je de andere dag met behulp van de heftruck of EPT orders aan het verzamelen. Ook komt het voor dat je retour gestuurde producten verwerkt in het systeem en je zorgt er natuurlijk voor dat het magazijn er netjes uit ziet. Een heel diverse functie dus waarbij je dit samen met jouw team bereikt.

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met uitzicht op een vast dienstverband
  • Een groot en gezellig team om mee samen te werken
  • Een personeelsvereniging die leuke uitjes organiseerd
  • Op kantoor is de mogelijkheid om te sporten en zit een restaurant

Wat wij vragen

  • Je bent fysiek sterk
  • Je hebt enige ervaring als magazijnmedewerker
  • Je bent fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Je gaat aan de slag bij een internationaal bedrijf waarbij je onderdeel bent van een groot team! Zij leveren verschillende producten en diensten voor bedrijven in heel Europa; eigenlijk werk jij dus mee aan de inrichting van de werkplek van andere mensen. Je kunt hierbij denken aan bureaus voor in kantoren, maar ook voor stellingen in het magazijn en gereedschappen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau