Luba Uitzendbureau

Allround monteur

Details van de functie

Logo Over het werk

Als allround monteur ben jij bij dit bedrijf niet alleen bezig met elektrotechniek en koeltechniek, maar ook met pneumatiek, hydrauliek en werktuigbouwkunde. Dus ben jij van alle markten thuis en ben je niet bang voor een uitdaging? Dan is dit echt iets voor jou. Jij bent onder andere bezig met het verrichten van onderhouds- en revisiewerkzaamheden, ook ben je verantwoordelijk voor het verhelpen van storingen. Dit zodat het proces met zo min mogelijk onderbrekingen door kan gaan.

Samen met je collega's zorg jij ook dat de fabriek up-to-date blijft en het door ontwikkelen en vernieuwen van de machines is bij dit bedrijf een heel belangrijk punt.

Wat wij bieden

  • Ploegentoeslag
  • Goede pensioenregeling
  • Winstuitkering (afhankelijk van het behaalde resultaat)
  • 25 vakantiedagen en 26 ADV dagen
  • 8% vakantietoeslag.

Wat wij vragen

  • Je hebt mbo niveau 4 werk-/denkniveau verkregen door werkervaring als monteur en/of scholing, richting mechatronica of elektrotechniek
  • Het is een pre als je beschikt over de certificaten VCA en NEN 3140
  • Je bent flexibel (m.b.t. werkuren, dat wil zeggen ook inzetbaar op zaterdag)

Over het bedrijf

Je nieuwe werkgever levert een breed aanbod van kipproducten aan supermarkten en groothandels. Daarnaast produceren zij ook heerlijke wok gerechten, stoommaaltijden en maaltijdsalades. Ze zijn één van de grootste spelers op de Europese markt met vestigingen onder andere in Nederland, Duitsland, Frankrijk en polen.

Dit is een mooie kans voor operators in de foodsector. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau