Luba Uitzendbureau

Operator chemie - leerling

 • Vacature
 • Tijdelijk
 • Noord-Holland
Amsterdam
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Ben je geļnteresseerd in de procesindustrie en wil je een kans om het diploma te halen? Je start je dienst met een lekkere kop koffie, samen met je vakbekwame operator collega's bespreek je de taken van de dag en deze neem je door. Je zit in de controlekamer met 10 andere operators. Samen controleren en bedienen jullie het toegewezen deel van het productieproces op de plant. Je zult de apparatuur starten en stoppen, controles uitvoeren op het niveau letten en tempraturen, lekkages en eventueel bijsturen van het apparatuur. Daarbij zullen jullie monsters nemen in de diverse productiestromen dit maakt je werk lekker afwisselend dit zal namelijk ook vaak gebeuren in de buitenlucht. Ook zul je deelnemen aan diverse technische projecten. Denk hierbij aan nieuwe installatie processen en meedenken hoe het productieproces beter en sneller kan verlopen. Samen met je ploeg zorgen jullie voor een schone werkplek.

Als Leerling Procesoperator B ga je het vak van operator leren in de vorm van een bbl-traject, waarbij leren en praktijk zich afwisselen en de theorie toegepast wordt in de praktijk. Een mooie kans bij een bedrijf waar je alle facetten van de procestechniek tegen zult komen!

Wat wij bieden

 • Een droom leerwerkbaan in een 5-ploegendienst! Dit betekent een toeslag op je salaris van 28.5%.
 • Het salaris is gebaseerd op 130% van het minimumloon en de lesdagen binnen je werk cyclus worden doorbetaald
 • Je gaat gemiddeld 4 dagen per week aan het werk en 1 dag naar school op het Regio College in Zaandam
 • Na 2 jaar kun je jezelf de trotse bezitter noemen van het landelijk erkende diploma Allround Operator op mbo - 3 niveau en kun je wellicht nog doorleren voor je operator C diploma op mbo 4 niveau

Wat wij vragen

 • Operator A diploma of verwante opleiding of; een vmbo diploma met minimaal wiskunde en/of natuurkunde/scheikunde 1 of; mavo diploma met exacte vakken op C/D niveau, of; Overgangsbewijs 3-4 havo/vwo.
 • Daarnaast is kennis van de Nederlandse taal een must in verband met de veiligheid op de werkvloer.
 • Een certificaat voor VCA is vereist en een heftruckdiploma is een absolute pre.
 • Kandidaten met werkervaring binnen de procesindustrie hebben de voorkeur.
 • Daarnaast dien je in het bezit te zijn van een rijbewijs en eigen vervoer in verband met de vijf ploegendienst waarin deze functie wordt uitgevoerd

Over het bedrijf

Dit fraaie bedrijf is een wereldwijde marktleider als het gaat om halffabricaten als witte olie, vaseline en was. Het bedrijf kent een goede en informele werksfeer, heeft aandacht voor de individuele werknemers en heeft loopbaanontwikkeling en opleiden hoog in het vaandel staan. Er zal veel worden geļnvesteerd in je persoonlijke ontwikkeling tot operator en na de afronding van het operator B opleidingstraject is er een grote kans op vast dienstverband bij het bedrijf zelf waarbij je jezelf nog verder kunt ontwikkelen tot bijvoorbeeld Operator C of teamleider!
Dit is een unieke kans die je niet vaak gaat tegenkomen. Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau