Luba Uitzendbureau

Monteur buitendienst - leerling

Details van de functie

Logo Over het werk

Of je nu al veel ervaring hebt of nog een starter bent; hier kun je direct aan de slag met de aanleg en reparatie van binnen- en buitenriolering. Je gaat zelfstandig of met een meer ervaren collega op pad en komt iedere dag bij andere klanten. Je begint de dag rustig, jouw planning zit nog niet helemaal vol. Nieuwe meldingen van verstoppingen, reparatie en inspecties komen binnen en daar ga jij de middag nog mee aan de slag. Zo weet je nooit wat er op je af komt op de dag, en juist dat maakt jouw werk zo leuk en afwisselend.

Het dagelijks contact met klanten, het werken met mooie machines en apparaten en vooral het steeds beter worden in jouw vak maakt deze baan zo leuk. Als jij zelfstandig op pad kan krijg je een bus met gereedschap mee en word je ook ingedeeld in storingsdiensten. Deze verdeel je namelijk ook altijd met je collega's en hier staat een mooie vergoeding tegenover.

Wat wij bieden

  • Een leuke functie bij een landelijk bedrijf vol ontwikkelingsmogelijkheden
  • Een gezellig team waar je veel van elkaar kunt leren
  • Bij goed functioneren ligt er een vast dienstverband in het vooruitzicht
  • De werktijden liggen tussen 07:30 en 16:30 uur, daarnaast werk je mee in de pieperdienst volgens een vastgesteld rooster

Wat wij vragen

  • Twee rechterhanden en de wil om het vak eigen te maken
  • Je bent in bezit van rijbewijs B
  • Je bent in staat om een VOG aan te vragen

Over het bedrijf

Wil jij komen werken bij een specialist in alles wat met riolering te maken heeft? Dit bedrijf is een grote organisatie met een prettige werksfeer en prima arbeidsvoorwaarden. Ondanks dat ze landelijk meerdere vestigingen hebben, werken ze op de vestiging lokaal en persoonlijk. Bij dit bedrijf wordt er veel geļnvesteerd in jouw persoonlijke ontwikkeling; er worden veel cursussen aangeboden die je extern of intern kunt volgen. In eerste instantie wordt je volledig opgeleid tot monteur, zodat je de fijne kneepjes van het vak leert! Er zijn binnen het bedrijf ruime doorgroeimogelijkheden, zowel naar een kantoorfunctie als in de breedte als je een keer een andere tak van het bedrijf wilt leren kennen. Je kunt uiteindelijk dus alle kanten op. Op de vestigingen heerst de sfeer van een echt familiebedrijf. Iedereen is betrokken bij elkaar en samenwerken staat centraal. Om het jaar gaat het bedrijf met zijn allen naar de Efteling en de hele familie mag dan mee, ook eventuele kleinkinderen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau