Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Schijndel
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als productiemedewerker ben jij een belangrijke schakel voor dit bedrijf in Schijndel, want zonder jullie afdeling kunnen er geen producten verkocht worden. Op de afdeling productie zijn jullie verantwoordelijk voor alles wat te maken heeft met hout. Jullie zijn bezig met het op maat maken van de houten onderdelen en het afkorten, schaven en frezen hiervan. Verder hoort zagen, aanpunten, boren, en het monteren van handvaten tot je taken. Iedereen van de afdeling productie zal 2 x een halve dag ingezet worden om je voornamelijk bezig te houden met het ombuigen van het hout, dit gebeurt door middel van een warmteproces wat je uit gaat voeren. Al deze werkzaamheden doe je met de hand en een klein onderdeel is machinaal. Heb jij 2 rechterhanden handen en vind je het leuk om te werken aan een mooi eindproduct dan is dit de geschikte baan voor jou!

Wat wij bieden

  • Werktijden van maandag t/m vrijdag van 7:30 tot 16:30
  • Een prettige werkgever waar doorgroeimogelijkheden mogelijk zijn
  • Een nette en schone werkomgeving
  • Meerdere personeelsuitjes
  • Wekelijkse uitbetaling zolang je vanuit Luba werkzaam bent

Wat wij vragen

  • Ervaring met montagewerkzaamheden en handig aangelegd
  • Flexibel qua werkzaamheden om bijv. je collega's te helpen, maar ook wanneer er een keer overgewerkt moet worden
  • Fulltime beschikbaar

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een echt Brabants familiebedrijf en dat voel je gelijk als je binnenkomt. Dit bedrijf bestaat al 6 generaties lang en is gespecialiseerd in gereedschap voor de hovenierssector, gereedschappen voor grond-, weg- en waterbouw, landbouw, tuinbouw, bosbouw, maar ook voor tuinders, stratenmakers en agrariŽrs. Er hangt een hechte sfeer waar iedereen elkaar kent en waar iedereen elkaar helpt waar nodig op welke afdeling je dan ook staat. Zelfs de directeur springt de elektrische pompwagen op en draait lekker mee op de werkvloer. De lijnen zijn kort en alles is bespreekbaar. Het is een midden groot bedrijf met meerdere afdelingen en toch is jouw werkplek overzichtelijk en werk je met ongeveer 4 ? 8 personen. Het is een net en schoon onderhouden bedrijf en ze hebben een mooie kantine waar je prettig met je collega?s pauze kunt houden. Parkeren kan langs het pand en het bedrijf is ook prima te bereiken met het openbaar vervoer. Omdat het bedrijf het prettig vindt om een goede onderlinge sfeer te hebben organiseren ze vaak bedrijfsuitjes hebben ze een zomerse barbecue en een goed verzorgd kerstdiner.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau