Luba Uitzendbureau

(Leerling) gevelmonteur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Nootdorp
31 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Voor dit onderhouds- en installatie bedrijf in Nootdorp zijn we op zoek naar een metselaar of gevelwerker. Het liefst heb je al ervaring in de bouw, bij dit professionele bedrijf ontwikkel jij je verder als gevelwerker. Ook als jij een ervaren gevelwerker bent, ben jij van harte welkom! Je bent beschikbaar van maandag tot en met vrijdag van 07:00-16:00 uur. Als jij 32 of 36 uur wilt werken is dit mogelijk. Afhankelijk van de klus vertrek je elke maandag vanaf de zaak in Nootdorp. De rest van de week mag je direct naar de klus met je eigen vervoer. Je wordt opgeleid door een van de ervaren collega's. Dit bedrijf heeft hoofdzakelijk opdrachten in Den Haag en Rotterdam en werkt vooral met zakelijke klanten in de renovatie. Geen nieuwbouw dus. Je hebt uitzicht op een vast dienstverband en overname door het bedrijf. Kom nu werken aan je toekomst en solliciteer vandaag nog!

Wat wij bieden

  • 45 vrije dagen per jaar
  • Een reiskostenvergoeding van ?0,19 per km
  • OV-kosten 100% vergoed
  • Een pensioenregeling en op een bpfBOUW pensioenfonds
  • Behalen je VCA via Luba

Wat wij vragen

  • Je wilt jezelf ontwikkelen tot een opgeleid gevelwerker
  • Je hebt een rijbewijs B

Over het bedrijf

Dit bedrijf waar je komt te werken bestaat nu bijna 11 jaar en is opgericht door twee eigenaren die ooit begonnen zijn als zpp'ers in de schildersbranche. Samen runnen zij een onderhoudsbedrijf en een installatiebedrijf. Ondertussen is dit bedrijf uitgegroeid tot een timmer-, schilder- en loodgietersbedrijf. Ze doen ook gevelrenovatie en gevelonderhoud. Er werken 30 medewerkers bij dit onderhoudsbedrijf inclusief projectleiders, administratief medewerker en planners. Vanwege corona waren er weinig mogelijkheden voor personeelsuitjes, maar gelukkig zijn ze een hecht team en is het gezellig op de werkvloer, want je werkt nooit alleen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau