Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker e-commerce

 • Vacature
 • Vast contract
 • Zuid-Holland
Bodegraven
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Binnen deze functie ben jij ondersteunend aan de e-commerce afdeling op alle mogelijke manieren. Het doel is om online een nog betere zichtbaarheid te krijgen van de merken en producten. Door samenwerkingen op te zoeken met online partijen, zoals Fonq.nl, proberen ze dit waar te maken. De producten die hier online verkocht worden, worden direct uit hun eigen magazijn verstuurd naar de consument.

Jij gaat deze online partners ontzorgen op verschillende manieren. Elk half jaar komt er een nieuwe collectie en jouw collega schrijft alle content bij de productfoto?s. Vervolgens lever jij deze content aan bij de partner en checkt of alle producten goed online worden vertoond. Want hoe beter het erop staat, hoe meer verkopen. Alle tweedelijns vragen, vanuit de klant of consument die online shopt, komen bij jou terecht. Dit zal vooral per mail gaan. Daarbij ben je ook verantwoordelijk om met het eigen magazijn contact te onderhouden over bestellingen en retouren.

Je komt te werken in een jong team met 6 collega?s en een manager. Met jouw klantgerichte houding weet jij elke consument en klant te helpen. Daarbij is het erg druk op de afdeling, dus daar moet je zeker tegen kunnen. Het is fijn als je al wat ervaring hebt op een e-commerce afdeling of affiniteit hebt met de online commerciŽle wereld.

Wat wij bieden

 • Een fulltime baan
 • Direct op contract bij de werkgever
 • Een inspirerende en internationale werkplek
 • Een bedrijfskantine met heerlijke lunches tegen lage prijzen
 • Te gekke bedrijfsuitjes en personeelskorting op de collectie

Wat wij vragen

 • Jij hebt een uitstekende beheersing van zowel Nederlands als Engels
 • Jij hebt affiniteit met e-commerce en een klantgerichte houding
 • Jij bent zorgvuldig en gedreven

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een belangrijke internationale speler op het gebied van sfeerproducten voor huis en tuin. Ze verkopen de beste merken in de branche en besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van herkenbare en unieke collecties. Het assortiment bestaat uit kerstartikelen, decoratie en kunstplanten. Alle producten zijn te zien in de mooie showroom! De producten worden verkocht aan tuincentra, bouwmarkten en meubelzaken in Nederland en het buitenland. Maar dus ook online partijen zijn belangrijk voor hen. De afgelopen jaren zijn ze flink gegroeid, dus er liggen meerdere uitdagingen waar jij bij kan helpen! Je team is ervaren, dus zij helpen je graag.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau