Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Holland
Heemstede
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij gaat aan het werk in een industriŽle wasserette in Heemstede. Deze wasserette doet de was van 70 tot 80 verzorgingstehuizen. Je start in de productie, hier zijn 2 verschillende afdelingen: het Vuilgoed en de Schoon afdeling. Jij komt te werken op de Schoon afdeling. Hier staan verschillende machines om te zorgen dat de was op en top klaar wordt gemaakt. Zo hebben ze vouwmachines, stoomapparaten, strijkmachines, mangelmachines en een speciale machine voor het drogen van fijn wasgoed. Als productiemedewerker zorg jij ervoor dat de was op de juiste manier in de machine wordt gelegd en haal je het als het klaar is weer uit de machine.

Als jij de productie goed onder de knie hebt zijn er altijd mogelijkheden om door te groeien. Zo is er een scansysteem dat de schone was per verzorgingstehuis en per bewoner sorteert. Het bedienen van deze machine is wat lastiger dan de overige machines.

Wat wij bieden

  • Enthousiaste collega's binnen een eeuwenoud familiebedrijf
  • Een eerste contract via Luba, waarna je bij goed functioneren een contract krijgt bij het bedrijf
  • Fijne werktijden, met altijd vroeg weekend op vrijdag
  • Reiskostenvergoeding bij een afstand van meer dan 5 kilometer

Wat wij vragen

  • Je beheerst de Nederlandse taal
  • Je woont in de directe omgeving van Heemstede
  • Je bent fit, in deze functie moet je veel karren slepen en maak je vaak dezelfde beweging
  • Je hebt bij voorkeur ervaring in een productieomgeving

Over het bedrijf

Deze industriŽle wasserette waar je komt te werken is een eeuwenoud familiebedrijf aan de rand van het landgoed Hageveld in Heemstede. Er heerst hier een echte familiecultuur, medewerkers werken hier vaak voor lange tijd met veel plezier. Het is team is een gemÍleerd gezelschap, die elkaar helpen en ondersteunen. Een goede werfsfeer en werk omgeving staan bij deze werkgever centraal!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau