Tata Steel

Vertintechnoloog

Details van de functie

Logo Jij zet jouw kennis in voor een nog stabielere procesvoering. Je pakt technologische problemen op en vindt het leuk om continu mee te denken over verbeteringen binnen Packaging. 

Wat ga je doen?

Je komt als vertintechnoloog te werken in Werkgebied 4 van Packaging (PAC), waar de elektrolytische vertinlijn EV11, EV12, EV13 en de afvalwaterzuiging (AWZ) onder vallen. 

Je gaat een brede en diepgaande kennis opdoen van de producteigenschappen van vertind verpakkingsstaal en daaraan gekoppeld de technologie in de verschillende processtappen in de vertinlijnen. Dit doe je voornamelijk ?on the job?: je pakt technologische problemen op, aanvankelijk door mee te lopen met ervaren collega?s, en dan geleidelijk steeds zelfstandiger. Inhoudelijk gaat het om een mix van geplande verbeterprojecten en zaken die ad-hoc op kunnen komen uit de operatie. Je staat nauw in contact met o.a. collega?s uit de afdeling PPD en collega?s uit de andere vakdisciplines (onderhoud en productiemanagement). 
 

Herken jij jezelf hierin?

In deze functie is affiniteit met procesbeheer en-verbetering van groot belang en is het belangrijk dat je in staat bent om de diepte in te duiken om een probleem te doorgronden. Daarnaast; 
 • Heb je een afgeronde HBO of WO opleiding in een technische richting. Bijvoorbeeld Chemische Technologie, Materiaalkunde, Natuurkunde of Werktuigbouwkunde.
 • Ben je in staat om met alle lagen van de organisatie te communiceren; het ene moment verzamel je informatie bij Productie, het ander moment bij R&D, en weer een ander moment presenteer je je bevindingen aan het Management Team of bij een klant.
 • Ben je gericht op de kwaliteit van het proces en product, en je hebt een neus voor continu verbeteren daarin.
 • Ben je vaardig met data-analyse en nieuwsgierig naar data science. 

Starters zijn welkom om te solliciteren, er is een goede inwerkperiode waarbij veel specifieke kennis aan je kan worden overgedragen zodat je een goede start kan maken.
 

Wat bieden wij jou?

Tata Steel is een internationaal bedrijf dat zich kenmerkt door een open en informele cultuur in een technische omgeving. Jij kunt een waardevolle bijdrage leveren vanuit jouw expertise. Wij vragen veel, maar bieden nog meer:
 • Een basis maandsalaris tot maximaal EUR 7.567,- afhankelijk van je ervaring.
 • 26 vrije dagen én 11.5 adv-dagen. 
 • 10% toeslag per jaar: een eindejaarsuitkering (2%) en vakantietoeslag (8%). 
 • Een variabele winstuitkering.
 • Een tegemoetkoming in je ziektekosten en een onkostenvergoeding.
 • Een (zeer goed) pensioen waarbij 70% betaald wordt door Tata Steel.
 • Een goede werk-privébalans: een flexurenregeling waarmee je spaart voor extra vrije dagen of andere mogelijkheden.

Daarnaast bieden wij je de mogelijkheid om cursussen, trainingen en opleidingen te volgen. 
Tata Steel staat voor vitaliteit en gezondheid. Je krijgt daarom korting op een sportschool abonnement en heb je de mogelijkheid om deel te nemen aan gezamenlijke sportactiviteiten, zoals o.a. golf, wielrennen, hardlopen en roeien.
 

Wat is jouw werkomgeving?

Jouw team:

De afdeling Process & Product Development (PPD) speelt een grote rol in het optimaliseren van de productieprocessen en het stellen van kwaliteitsnormen. PPD bestaat uit de afdelingen: KBV, PPT en Procesbeheer en omvat een 7-tal werkgebieden. 
Als aankomend vertintechnoloog binnen WG4 van PAC ben je werkzaam in een team dat bestaat uit 1 andere technoloog, 3 productiemanagers, een beheerteam van 19 collega?s en 5 productieteams. 
 

Jouw fabriek:

Packaging produceert voor uiteenlopende doeleinden en klanten. Het staal dat wij produceren is voornamelijk bedoeld voor verpakkingsmateriaal. Voorbeelden zijn: voedselblikken, drankenblikken, spuitbussen en deksels en overige verpakkingstoepassingen voor de marktsegmenten Food, Beer and Beverage, Aerosols en General Line. 

Bij Packaging doorloopt warmgewalste band een volledig productieproces, opgedeeld in 7 werkgebieden die elk integraal resultaatverantwoordelijk zijn voor veiligheid, milieu, en het behalen van de juiste kwaliteit en kwantiteit:
?    Werkgebied 1 Beitsen en Koudwalsen
?    Werkgebied 2 Schoonmaken en Gloeien
?    Werkgebied 3 Nawalsen en Slijpen
?    Werkgebied 4 Conventioneel Vertinnen
?    Werkgebied 5 Vertinnen en Afwerken
?    Werkgebied 6 Transporteren en Inpakken
?    Werkgebied 7 Protact

Deze fabriek is een van de grootste fabrieken onder 1 dak in Nederland (18 hectare groot).

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct!
Heb je nog vragen? Mail of WhatsApp naar Jerina Boer, Corporate Recruiter, [stuur een e-mail], [klik hier voor het telefoonnummer] .
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel