Luba Uitzendbureau

Magazijnmedewerker

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Magazijnmedewerker bewaak je de orderstroom en zorg je ervoor dat alle orders precies op tijd verwerkt worden. Je bent bezig met laden, lossen, inslaan en controleren van inkomende goederen. Daarnaast verzamel je orders en zet je de keukens en keukenapparatuur klaar voor transport. Het magazijn is gevestigd in het hoofdkantoor in Opmeer.
In deze vestiging zijn verschillende voorzieningen zoals een kantine met elke dag vers gemaakte soep, dakterras en diverse manieren van ontspanning zoals tafelvoetbal en darts.

Er is ook een gym waar jij je kan omkleden en douches die gratis gebruikt kan worden.

Wat wij bieden

  • Een baan met afwisseling en verantwoordelijkheid in een sterke en groeiende organisatie
  • Teamwork, inzet en werkplezier zijn sleutelwoorden
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 kilometer enkele reis, met een maximum van 35 kilometer enkele reis per dag)

Wat wij vragen

  • Je bent goed in staat is om fysiek zware arbeid uit te voeren;
  • Je bent gemotiveerd
  • Je bent leergierig en een harde werker

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een groothandel voor de keukenbranche en draagt zorg voor inkoop, opslag, distributie en installatie van keukenapparatuur en droomkeukens. Zij leveren veel gerenommeerde merken en soorten keukens, inbouwapparaten, werkbladen en accessoires.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau