Luba Uitzendbureau

Junior Accountmanager Retail

Details van de functie

Logo Over het werk

Als Junior Accountmanager Retail weet jij als geen ander hoe je klanten aan je moet binden en speel je naadloos in op de behoeftes van de klant. Jij weet (potentiŽle) klanten alles te vertellen over het bedrijf en hebt ambitie om door te groeien tot een Nationaal Accountmanager met een passie voor kaas.

De uitdaging voor de Junior Accountmanager Retail is een sterke bijdrage leveren aan het maximaliseren van onze marktpositie en het planmatig uitbouwen van onze positie in het retailkanaal. Hoe creŽer je kansen voor zowel ons als voor onze retailpartners? Hoe vergroot je de categorie omzet bij een klant en waar kun je met ons merk toegevoegde waarde bieden? Je gaat een aandeel leveren aan het vormgeven, implementeren en uitvoeren van onze accountplannen. Je bouwt aan en onderhoudt relaties met klanten ter ondersteuning van onze commerciŽle doelstellingen en je bent deels verantwoordelijk voor deze doelstellingen. Tevens adviseer je klanten over markt- en categorie ontwikkelingen.

Je krijg de vrijheid om je te ontwikkelen, om te leren en om je kennis over de markt te vertalen naar een succesvolle positionering met aansprekende resultaten. Intern werk je nauw samen met je collegae van marketing, trademarketing en foodservice. De Junior Accountmanager Retail maakt deel uit van het salesteam en rapporteert rechtstreeks aan de Salesmanager Retail.

Wat wij bieden

  • Een fijne werkplek, midden in de Beemster op maar 20 minuten rijden van Amsterdam
  • Volop mogelijkheden om je duurzaam te ontwikkelen en ruimte om je ideeŽn uit te voeren
  • Samen met je collega's maak en vermarkt je de lekkerste kaas en onderscheidende ingrediŽnten voor de foodindustrie
  • Werken in een team binnen een cultuur waar kwaliteit, bevlogenheid, betrokkenheid, trots en eigenzinnigheid volop aanwezig zijn
  • Wij bieden opleidingen zodat je jouw vaardigheden en kennis up-to-date kunt houden

Wat wij vragen

  • Jij bent een oprechte en uitgesproken persoonlijkheid met passie voor sales
  • Jij bent iemand met een positieve drive en een hands-on mentaliteit
  • Je bent betrokken en je voelt je verbonden met de nieuwe generatie
  • Je denkt in oplossingen, ziet mogelijkheden en kansen en bent een tikkeltje eigenzinnig
  • Je hebt een HBO/WO opleiding en ervaring met het salesvak binnen foodretail

Over het bedrijf

Werken bij deze kaasmakerij betekent werken in een team waarbij kwaliteit, betrokkenheid, trots en eigenzinnigheid op nummer ťťn staan. Kenmerkend voor onze organisatie is dat er mensen werken met een gezonde dosis eigenwijsheid en Hollandse nuchterheid.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau