Luba Uitzendbureau

Monteur buitendienst

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Alphen aan de Rijn
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie ga je aan de slag in de industrie van mengsystemen. Voor een project ga je onderhoudswerkzaamheden uitvoeren volgens een checklist bij diverse klanten binnen Nederland. Jouw werkzaamheden bestaan uit: Het installeren van mengsystemen. Je pleegt onderhoud aan de mengsystemen op locatie bij de klant. Je registreert en rapporteert de uitgevoerde werkzaamheden in een digitaal systeem.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan voor langere tijd
  • Een salaris tussen de ?2.100,- en ?2.700,- bruto per maand
  • Een bus van jouw toekomstige werkgever

Wat wij vragen

  • Je hebt minimaal een technische achtergrond
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Termen als: klantvriendelijk, servicegericht en flexibel zijn jou op het lijf geschreven als buitendienstmedewerker

Over het bedrijf

Bij dit bedrijf waar je komt te werken krijg je de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. De sfeer binnen de organisatie is gemoedelijk, wij als Luba komen er graag over de vloer. Het is een bedrijf waar ze kijken naar jou als persoon en ze je begeleiden waar nodig. Dit allemaal natuurlijk als jij je goed inzet. De mentaliteit is hard werken, maar ook gezelligheid zodra daar tijd voor is. Regelmatig wordt er een borrel gedronken en de feestdagen gaan niet stilletjes voorbij.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau