Tata Steel

Operator afvalstoffenverwerking (dagdienst)

  • Vacature
MBO
  • Noord-Holland
IJmuiden
13 april 2024

Details van de functie

Logo Kom jij als operator de afvalstromen van Tata Steel verwerken?

Wat ga je doen?

Je gaat werken bij de afdeling Waste Management (afvalstoffenverwerking). Als operator ben jij verantwoordelijk voor de continuļteit van het productieproces. Je werkt 5 dagen in de week. Je dag begint met een korte terugblik wat er gebeurd is de afgelopen 24 uur. Samen met je collega?s kijk je vooruit en organiseer je het werk voor je werkdag.

Tijdens jouw dienst rapporteer je afwijkingen en bijzonderheden in een wachtrapport. Een gemiddelde werkdag als operator bestaat niet. Geen dag is hetzelfde. Iedereen is multi inzetbaar en goed op elkaar ingespeeld waardoor je weet wat je van elkaar kan verwachten.  Je rouleert met je collega?s binnen het emulsiecentrum, olieslibverwerking, regeneraatinstallatie of de biologische water zuivering.

Operator binnen de afdeling Waste Management is een verantwoordelijke en belangrijke baan. Het verwerken van afvalstoffen gaat via vaste normen en procedures. Het is noodzakelijk je te houden aan de gestelde eisen van milieu wet- en regelgeving. Ook voer je inspecties uit om te controleren of de gemaakte producten voldoen.

Herken jij jezelf hierin?

  • Jij hebt minimaal een mbo 3 diploma. Het liefst in een proces technische richting.
  • Je werkt graag samen in een team, waar je mag zijn wie je bent.
  • Je wacht niet af, je grijpt in als het nodig is.

Wat bieden wij jou?

  • Je verdient tussen de EUR 2556 en EUR 3745 bruto in de maand (hoeveel je verdient ligt aan je werkervaring)
  • Een variabele winstuitkering.
  • 26 vakantiedagen en 11,5 adv dagen
  • Goede arbeidsvoorwaarden waaronder een pensioenvoorziening, tegemoetkoming ziektekosten en onkostenvergoeding.
  • Woon je in Noord-Holland dan kan je gratis met de bus van en naar Tata Steel.

Wat is jouw werkomgeving?

De grootste uitdaging:

Onze afdeling gaat verhuizen naar een andere locatie op het terrein. Er worden nieuwe fabrieken geplaatst op het terrein waar wij nu zitten. Dat betekent dat Waste Management een aantal nieuwe installaties in gebruik zal gaan nemen die voldoen aan de meest moderne eisen qua technologie en milieu.

Jouw team:

Bij Waste Management werk je in een klein en hecht team. Het team bestaat uit 6 operators en een shovelmachinist. Je werkt in de dagdienst en krijgt een intensief opleidingstraject. Ben je helemaal opgeleid dan ga je ook consignatiedienst lopen  

Solliciteren of meer weten?

Spreekt deze vacature je aan? Solliciteer dan direct! Heb je vragen over de vacature bel of app dan met recruiter Inge Ferket   [klik hier voor het telefoonnummer]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Tata Steel