Elho

Stage Customer care B2B

 • Stageplaats
MBO
 • Noord-Brabant
Tilburg
23 december 2022
1 maart 2023

Details van de functie

Logo Ben jij die leergierige, nauwkeurige en enthousiaste stagiaire die graag kennis en vaardigheden op wil doen binnen de B2B customer service wereld? Dan zoeken wij jou! Door je te bewegen als een spin in het web leer je hoe ervoor te zorgen dat de orders zo goed en zo snel mogelijk bij onze klanten terechtkomen, dat je elke dag in de breedste zin klaar staat voor je klanten en (voor) sales en hoe het is om samen te werken in, en mét verschillende internationale teams in een dynamische omgeving. Join our green team en groei samen met ons mee!

Elho inspireert zoveel mogelijk mensen om meer groen in hun dagelijks leven te brengen. Dat doen we met mooie, duurzame design bloempotten en slimme plant verzorgingsoplossingen waar mens en natuur blij van worden. En omdat de natuur ons zo lief is voelen we ons verantwoordelijk voor behoud hiervan voor mens en planeet. Meer dan 95% van de grondstoffen die we gebruiken is afkomstig van gerecycled plastic en onze productie draait op 100% eigen windenergie. Ons familiebedrijf is al jaren voorloper op het gebied van duurzaamheid en innovaties in het bloempotten segment. We zijn er dan ook trots op dat elho B Corp gecertificeerd is en het TÜV keurmerk heeft voor gebruik van meer dan 97% gerecycled plastic.

Wat wordt jouw missie?
Als stagiaire heb je samen met het team de verantwoordelijkheid over de orderstroom en je klantenbeheer. Verder ben je betrokken bij projecten en verbeterinitiatieven. In deze rol rapporteer je aan de Teamlead Customer Care.

Wat ga je leren?
 • Correcte afhandeling/verwerking orders binnen gestelde deadlines.
 • Goed verloop van de dagelijkse processen/transacties
 • Structurele oplossingen van dagdagelijkse processen
 • Duidelijke en prettige communicatie met klant en sales>>tevreden klant
 • Telefoonbezetting>>eerste lijn klantcontact
 • Het afgeven van belangrijke signalen richting andere afdelingen/teams
 • Effectieve en prettige teamsamenwerking
 • Systeemkennis/SAP

Wat breng jij mee?
 • MBO/HBO administratie, retail, bedrijfseconomie
 • Werkervaring
 • Affiniteit met computersystemen
 • Durf en lef
 • Leergierig
 • Sociaal/makkelijk in de omgang
 • Mondeling en schriftelijk vaardig
 • Nauwkeurig
 • Fulltime (40 uur) beschikbaar.

Wat bieden wij?
Een dynamische organisatie met een organisatiecultuur die gekenmerkt wordt door maximale aandacht voor de mens. elho gelooft in het creëren van een cultuur die ontstaat vanuit vertrouwen. Een plek waar medewerkers trots zijn op hun werk en waar plezier wordt gemaakt! We zijn niet voor niets gecertificeerd als Great Place to Work
Je krijgt de vrijheid en de kans om jouw stempel te drukken op de verdere ontwikkeling van de cultuur en groei van elho. In onze groene werkomgeving is voldoende ruimte voor jouw persoonlijke groei!
Een fijne, sfeervolle werkplek in één van de groenste kantoren van Nederland met veel planten, open ruimtes en stilte werkplekken en alle faciliteiten voor live en online meetings.
Het meest sustainable bedrijf binnen de categorie pottery. En daar zijn we trots op! Een groot deel van onze collectie (> 90%) is namelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Daarnaast draait onze productielocatie op windenergie van onze eigen windturbine!
Tegen een kleine bijdrage bieden wij dagelijks een heerlijke verse lunch in ons moderne, groene en inspirerende kantoor in Tilburg.
Een hele fijne personeelskorting zodat je met elho producten je eigen huis, terras of tuin kan vergroenen
En hoe leuk is het dat elho eigen bijtjes heeft in de tuin waar ook onze windmolen staat, die toevallig ook nog eens heerlijke honing maken 🐝.

Wie zijn wij?
Het is onze missie om zoveel mogelijk mensen te verbinden met de natuur. De natuur maakt je gelukkiger, gezonder en geeft een energie boost! Dit doen we door mooie design potten te maken en te blijven vernieuwen. Al sinds 1964. Gebaseerd op de laatste kleur- en vormtrends ontwerpen onze designers de mooiste potten die wij verkopen in meer dan 75 landen.

We ontwerpen en maken onze duurzame bloempotten en plantenbakken met veel zorg voor de natuur. Momenteel verwerken we zo’n 15 miljoen kilo afval per jaar tot mooie nieuwe producten. Voor ons gaat duurzaamheid echter verder dan het gebruik van gerecyclede materialen. Zo wordt alles geproduceerd met duurzame energie, beschikt elho over een eigen windturbine en tijdens het productieproces ontstaat er geen afval. Alle producten komen uit een van Europa’s meest duurzame distributiecentrum. Vanzelfsprekend hebben alle producten een lange levensduur (vorstbestendig en UV proof) en zijn ze opnieuw recyclebaar.

Het elho team inspireert zoveel mogelijk mensen om zich te omringen met groen.
We give room to nature. Join us!

Ben je geïnspireerd en wil jij meebouwen aan ons merk?

Stuur je CV en motivatie naar [stuur een e-mail] ter attentie van Clarissa Bakker, Recruiter. Volg ons via LinkedIn en blijf o.a. op de hoogte van de laatste updates, trends en vacatures rondom elho group!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Contactpersoon:
Clarissa Bakker
E-mailadres:

Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld!

Sollicitatieformulier

Vul hieronder jouw gegevens in. (velden met een * zijn verplicht)

Bladeren…

Let op! Plaats je reactie en voeg je CV-bestand toe, bedrijven stellen dit zeer op prijs.
(Bestand dient niet groter te zijn dan 2MB)

 • De ingevoerde (persoons)gegevens worden door Elho gebruikt om jouw sollicitatie te kunnen beantwoorden;
 • Indien gewenst mag het bedrijf waar ik mijn sollicitatie naar stuur mijn gegevens bewaren om mij van informatie te voorzien;
 • Ik ben tenminste 16 jaar oud, of heb toestemming van mijn ouders of voogd om deze sollicitatie te plaatsen;
 • De privacy statement en algemene voorwaarden van Stichting ROC.nl zijn van toepassing.