Facilicom Solutions

Manager Services

Details van de functie

Logo Ben jij een enthousiaste teamplayer, gaat jouw hart sneller kloppen van dienstverlening en wil jij met jouw team het beste bij onze klant neerzetten?

Functieomschrijving

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega?s van Facilicom Solutions elke dag weer creëert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen

Als Manager Services ben jij operationeel verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige en flexibele dienstverlening bij onze klant; een toonaangevende en internationale logistiek dienstverlener. Het betreft een nette omgeving van kantoorpanden waar onder andere directie en hoger management van deze klant werken. Wij zijn hier verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening van de hard
 • en soft services. Dit betekent dienstverlening met verschillende vakdisciplines zoals receptie, catering, schoonmaak en technisch onderhoud. Daarbij zorg jij ervoor dat wij als Facilicom optimaal en efficiënt opereren.

  In jouw rol ben jij aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en verantwoordelijk voor de vestiging in Hoofddorp. Je hebt een echte spilfunctie. Als energieke en enthousiaste manager geef je leiding aan een facilitair team op de locatie en stuur je ook de betrokken externe leveranciers (koffieautomaten, sanitaire artikelen en planten) aan. Je beheert en bewaakt de facilitaire (werk)processen en samen met je collega?s streef je iedere dag opnieuw naar ?operational excellence?. Je vindt het leuk om innovaties en ontwikkelingen te vertalen naar nieuwe concepten, diensten en werkmethode en weet deze succesvol uit te rollen bij de opdrachtgever. Bij wijzigingen weet je je team mee te nemen en te motiveren!

  In samenspraak met de verantwoordelijke Klantmanager ben jij verantwoordelijk voor de dagdagelijkse aansturing op deze locatie. Jij zorgt voor het borgen van kwalitatief hoogwaardige, financieel gezonde en flexibele dienstverlening voor de klant.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een innovatieve en professionele werkomgeving. Je komt terecht in een organisatie die volop in beweging is en waar jij een belangrijke bijdrage levert aan de verdere ontwikkeling van onze dienstverlening. Je krijgt een leuke afwisselende functie met meer dan voldoende uitdaging en verantwoordelijkheid. Er zijn volop kansen om echt te ondernemen en om jezelf te ontwikkelen!

Daarnaast bieden wij:
 • Een salaris afhankelijk van kennis en ervaring tussen ? 4.000,
 • en ? 4.500,
 • fulltime per maand;
 • Een leaseauto met NS Business Card, laptop en mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma?s.

Wie je bent

Behalve enthousiast en ambitieus, ben je een echte teamplayer met organisatietalent. Dienstverlening zit in jouw bloed en jouw focus ligt op het leveren van een optimale klantbeleving. Je bent klantgericht, maar verliest het resultaat niet uit het oog. Je bent daadkrachtig en je laat je niet zo snel verrassen. Je weet jouw team te motiveren en te enthousiasmeren, je hebt geen 9-5 mentaliteit, je houdt ervan in een veranderende omgeving te acteren, jij kunt je makkelijk aanpassen aan nieuwe situaties. Oftewel jij bent degene die het leuk vindt om samen met ons te bouwen aan onze dienstverlening bij de klant waar flexibiliteit en veerkracht belangrijk zijn!

Voor deze zelfstandige en dynamische functie zoeken wij een energieke Manager Services die beschikt over:
 • Een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur Facility Management of Hogere Hotelschool;
 • Minimaal 5 jaar ervaring binnen het facilitaire werkveld;
 • Uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands;
 • Ook goede beheersing van de Engelse taal;
 • Ervaring in het aansturen van/leidinggeven aan medewerkers is een pré.

Wil jij met jouw verbindende aanpak graag een bijdrage leveren aan een optimale uitvoering van onze dienstverlening? Ben jij de gedreven en enthousiaste Manager Services die wij zoeken? Solliciteer dan via de sollicitatieknop!

Liever eerst nog meer te weten te komen? Dat kan! Neem dan contact op met Sven Vos, Corporate Recruiter bij Facilicom via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail]
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions