Facilicom Solutions

Manager Hard Services

Details van de functie

Logo Ben jij technisch onderlegd en heb je een klantgerichte en dienstverlenende instelling? Zie jij het als mooie uitdaging onze klant te ontzorgen in al hun technisch onderhoud?

Functieomschrijving

Facilicom Solutions is onderdeel van Facilicom, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Wij zijn dé totaalaanbieder van facilitaire en technische dienstverlening, voor alles in en om een gebouw. Wij combineren 'hard services' en 'soft services' en geven advies bij facilitaire vraagstukken. Bijdragen aan de beste werkomgeving voor onze klanten. Dat is wat je samen met 800 collega?s van Facilicom Solutions elke dag weer creëert. De meest passende facilitaire dienstverlening zorgt ervoor dat mensen zich elke dag prettig voelen op hun werkplek en beter presteren. Wij combineren hierbij hospitality en services en zorgen ervoor dat het onze klant en haar medewerkers aan niets ontbreekt.

Dit ga je doen

Als Manager Services ? Hard Services ben jij verantwoordelijk voor een kwalitatief hoogwaardige en technische dienstverlening bij onze klant; een toonaangevende en internationale logistiek dienstverlener. Wij zijn hier verantwoordelijk voor de integrale dienstverlening van de hard
 • en soft services. Dit betekent dienstverlening met verschillende vakdisciplines zoals receptie, catering, schoonmaak en technisch onderhoud. Jij gaat er voor zorgen dat het technisch onderhoud op alle locaties van onze klant optimaal en efficiënt verloopt. Het betreffen locaties verspreid over het hele land waarbij het gaat om logistieke locaties als magazijnen.

  In jouw rol ben jij het technisch aanspreekpunt voor onze opdrachtgever en verantwoordelijk voor een stuk leveranciersmanagement. Je hebt een echte spilfunctie. Je bent verantwoordelijk voor het hard services deel en bewaakt zo de naleving en het resultaat van het contract in samenwerking met de klantmanager. Als energieke en enthousiaste manager services zorg jij voor de onderhoudsplannen, planning en het preventief en correctief onderhoud.

  Je komt te werken in een logistieke omgeving waar continuïteit de hoogste prioriteit heeft. Als Manager Services

  -Hard Services is het voor jou de uitdaging de klant te ontzorgen in al het onderhoud, adviezen en de overleggen. Dit vergt een goed stuk stakeholdermanagement en het overzien van het werk wat nodig is.

Wat je krijgt

Je kunt rekenen op een dynamische en professionele werkomgeving binnen Facilicom Group, de grootste facilitaire dienstverlener van Nederland. Je komt terecht in een omgeving met veel ruimte voor jouw inbreng. Je krijgt een leuke afwisselende functie met meer dan voldoende uitdaging en verantwoordelijkheid.

Maar er is meer:
 • Een mooi salaris afhankelijk van jouw ervaring tussen ? 3.700,
 • en ? 4.250,
 • bruto per maand obv fulltime inzet;
 • Een leaseauto en NS Business Card, laptop en mobiele telefoon;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals pensioenregeling en de mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • De mogelijkheid om flexibel te werken; thuis of bij de klant;
 • Een werkgever die aandacht heeft voor jou, jouw mening en voor jouw persoonlijke ontwikkeling.

Wie je bent

Je bent een goede gesprekspartner, sterk in het oppikken van signalen, hebt een groot oplossend vermogen en bent analytisch goed onderlegd. Daarnaast ben je ondernemend, zeer klant gedreven, resultaat gericht en goed in staat om te schakelen op verschillende niveaus. Je hebt het vermogen op ieder niveau effectief te kunnen communiceren en je staat stevig in je schoenen.

Daarnaast beschik je over;
 • Een afgeronde (technische) hbo opleiding;
 • Bij voorkeur ervaring in een vergelijkbare (technische) rol;
 • Beheersing van de Engelse taal in woord én geschrift;
 • De bereidheid om te reizen, je bent niet gebonden aan één locatie.

Ben jij de doortastende Manager Services
 • Hard Services die wij zoeken? Werk jij graag mee aan het ontzorgen van onze klant op het gebied van technisch onderhoud? Solliciteer dan nu via de solliciteerknop!

  Voor vragen over de vacature kun je contact opnemen met Sven Vos via [klik hier voor het telefoonnummer] of [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Facilicom Solutions