Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

 • Vacature
 • Noord-Holland
Middenmeer
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als werkvoorbereider bij deze toekomstige werkgever bereid je jouw projecten voor, zowel op het technische als op het organisatorische vlak. De afdeling waar je aan het werk gaat is de spil in het gehele productieproces. Jij bent degene die de planningen maakt en daarnaast controleer je de input van leveranciers, de afdeling Verkoop, onze productspecialisten en klanten.

Plan-de-CAMpagne, het ERP-systeem waar je mee werkt, helpt je daarbij. Daarnaast houd je je onder andere bezig met het aanmaken van artikelen. Je zet inkoopopdrachten om in productieorders. Het inregelen van uitbestedingen en het afgeven en bewaken van levertijden en het calculeren van offerte aanvragen.

Je hebt een technische opleiding afgerond en je wilt het vak van werkvoorbereider leren. Je bent leergierig, analytisch sterk en flexibel. Ook werk je graag in teamverband. Jij krijgt een kick van het verbeteren van processen en deadlines halen is een drijfveer voor jou. Voel je je aangesproken? Solliciteer dan snel!

Wat wij bieden

 • Een gevarieerde baan bij een groot en stabiel bedrijf
 • Bij dit fijne bedrijf heerst een hele prettige werksfeer
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Prima salaris gebaseerd op opleiding en ervaring, tussen ?2500 - ?3000 bruto per maand
 • Doorgroeien is mogelijk en extra aandacht voor talent!

Wat wij vragen

 • Technische opleiding op hbo/mbo werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde
 • Ervaring met Autocad, MS Office en Plan-de-CAMpagne
 • Ervaring in een productieomgeving en bij voorkeur in de metaalverwerking
 • Onafhankelijk werken in teamverband, bent accuraat en gestructureerd, flexibel en stressbestendig
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Middenmeer.

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist op het gebied van rollen, trommels, trogstellen en transportbandcomponenten. Het bedrijf is al bijna 25 jaar volop in beweging en heeft zich sinds de oprichting in 1988 ontwikkeld tot een hoogwaardige producent van rollen, trommels en aanverwante onderdelen voor transportsystemen en machines.

Ze zijn op een breed front actief en streven voortdurend naar vernieuwing en vooruitgang. Met doelgerichte investeringen in mens en machines en hechte samenwerkingsverbanden met betrouwbare leveranciers zijn zij erin geslaagd om een vooraanstaande positie in de branche te verwerven. De meest uiteenlopende industrieŽn maken naar volle tevredenheid van hun diensten gebruik. Hun kernwaarden zijn: een kwalitatief goed en duurzaam product tegen een concurrerende prijs, met een snelle levertijd.

Het is een dynamische onderneming. Ze denken in pasklare oplossingen en leveren maatwerk. Met hun flexibele, klantgerichte opstelling en 24-uur servicedienst zijn zij in staat om op elke vraag in te spelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau