Luba Uitzendbureau

Leerling Operator - BBL traject

 • Vacature
 • Tijdelijk
VMBO
 • Noord-Holland
IJmuiden
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als leerling procesoperator ga jij 4 dagen in de week aan de slag bij je leerbedrijf. Hier word jij toegewezen aan en ervaren collega, hij neemt je mee over de werkvloer en leert jou dingen terwijl je aan het werk bent. Daarnaast ga je 1 dag naar school, deze schooldag krijg jij doorbetaald, hoe lekker is dat! Als operator heb je verschillende taken; allereerst controleer jij het productieproces door middel van steekproeven en controles, het is van belang dat alle producten aan bepaalde eisen voldoen. Mocht dit niet het geval zijn dat zet je het proces stil en ga je op zoek naar de oplossing. hierbij kan klein onderhoud komen, dit voer jij ook uit. Mocht het onderhoud te groot zijn dan schakel je de technische dienst in, samen zorgen jullie dat de machine weer juist functioneert.Kortom is het een diverse functie waarbij jij de kans krijgt om een officieel MBO 2 Procesoperator A diploma te halen, waarna je door kan gaan voor je operator B diploma (MBO 3).Grijp je kans en solliciteer direct! Mocht je vragen hebben stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Wat wij bieden

 • Je krijgt bij ons de kans om werken en leren te combineren in de Luba Academy
 • in 1 jaar een erkend mbo-2 diploma behalen en als je het in je hebt kun je doorleren op mbo-niveau 3
 • één dag in de week praktijk/theorieles
 • Deze lessen worden wisselend gegeven bij de aangesloten bedrijven in Noord-Holland
 • Een salaris tussen de 2400,- en 2900,- per maand inclusief 27% ploegentoeslag
 • Een fulltime functie

Wat wij vragen

 • Je hebt vmbo-niveau
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en een auto
 • Vanzelfsprekend heb je affiniteit met techniek en kan jij niet wachten om jezelf verder te ontwikkelen in de procesindustrie.

Over het bedrijf

Jouw werkgever is één van de grootste private label producenten van honden- en kattenvoer in Europa. Binnen de fabriek in IJmuiden heerst een informele en collegiale sfeer. De opleiding volg je via onze Luba Academy, samen met een aantal andere bedrijven in Noord-Holland. Je krijgt elke week les bij een ander bedrijf, zo krijg je dus ook elke week een kijkje in een andere keuken. Je krijgt les van vakbekwame docenten die zelf ook uit de praktijk komen,.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau