Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

 • Vacature
 • Noord-Holland
Middenmeer
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jouw nieuwe werkgever is een gezellig en ambitieus bedrijf waar écht de mens centraal staat. Wegens uitbreiding van het team wordt gezocht naar een ervaren werkvoorbereider. Je bent een échte teamspeler die technisch sterk is, getalenteerd en organisatorisch vaardig, zowel op het technische als op het organisatorische vlak. Jij bent samen met jouw afdeling de spil in het gehele productieproces. Je maakt planningen, controleert input van leverancier, de afdeling Verkoop, inhouse productspecialisten en klanten. Plan-de-CAMpagne, het ERP-systeem waar je mee werkt, helpt je daarbij. Daarnaast maak je artikelen aan en zet je inkoopopdrachten om in productieorders. Het inregelen van uitbestedingen, het afgeven en bewaken van levertijden en het calculeren van offerte aanvragen hoort ook bij jouw werkzaamheden. Je hebt een technische opleiding afgerond, hebt ervaring als werkvoorbereider en je bent op zoek naar een nieuwe uitdaging. Je bent leergierig, analytisch sterk en flexibel. Ook werk je graag in teamverband. Jij krijgt een kick van het verbeteren van processen en het behalen van deadlines. Voel je je aangesproken? Solliciteer dan snel!

Wat wij bieden

 • Een gevarieerde baan bij een groot en stabiel bedrijf
 • Een hele prettige werksfeer
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • Je ontvangt een prima salaris gebaseerd op opleiding en ervaring, tussen ?2500 - ?3000 bruto per maand
 • Doorgroeien is mogelijk en extra aandacht voor talent!

Wat wij vragen

 • Je hebt ervaring als werkvoorbereider in een productieomgeving
 • Je hebt een technische opleiding op hbo/mbo werk- en denkniveau richting werktuigbouwkunde
 • Je hebt ervaring met Autocad, MS Office en Plan-de-CAMpagne. Kennis van Solidworks is een pré
 • Deadlines halen is een sterke drijfveer voor jou
 • Bij voorkeur woonachtig in de regio Middenmeer

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is de specialist op het gebied van rollen, trommels, trogstellen en transportbandcomponenten. Het bedrijf is al bijna 25 jaar volop in beweging en heeft zich sinds de oprichting in 1988 ontwikkeld tot een hoogwaardige producent van rollen, trommels en aanverwante onderdelen voor transportsystemen en machines. Ze zijn op een breed front actief en streven voortdurend naar vernieuwing en vooruitgang. Met doelgerichte investeringen in mens en machines en hechte samenwerkingsverbanden met betrouwbare leveranciers zijn zij erin geslaagd om een vooraanstaande positie in de branche te verwerven. De meest uiteenlopende industrieën maken naar volle tevredenheid van hun diensten gebruik. Hun kernwaarden zijn: een kwalitatief goed en duurzaam product tegen een concurrerende prijs, met een snelle levertijd. Het is een dynamische onderneming. Ze denken in pasklare oplossingen. In maatwerk. Met hun flexibele, klantgerichte opstelling en 24-uur servicedienst zijn zij in staat om op elke vraag in te spelen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau