Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst ben jij verantwoordelijk voor het uitwerken en opvolgen van offertes en het inzetten van orders. Jij vertaalt de klantenwensen in een technisch commercieel passende offerte. In deze functie zal je voornamelijk zelfstandig aan de slag gaan. Er wordt verwacht dat je goed prioriteiten kan stellen, je organisatorisch bent en nauwkeurig te werk gaat. Jij vormt de schakel tussen je collega?s op kantoor en in de buitendienst, leveranciers en de klant. Jij bent communicatief vaardig en vindt het leuk om je technische kennis in te zetten bij het adviseren van de klant. Daarnaast ben je analytisch sterk en wil je graag nieuwe dingen leren.

Wat wij bieden

  • Een afwisselende fulltime baan binnen een professionele organisatie
  • Mogelijkheden voor opleiding en ontwikkeling
  • Reiskostenvergoeding (vanaf 10 km)
  • 25 vakantiedagen, 8,33% vakantiegeld en een pensioensregeling

Wat wij vragen

  • Je beschikt over MBO werk- en denkniveau
  • Afgeronde commerciŽle opleiding
  • Technisch onderlegd
  • Goede beheersing van de Engelse taal in woord en geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is gevestigd in Waddinxveen en ontwikkelt een breed assortiment van moderne meet- en regelapparatuur en sensoren. De producten worden door (internationale) klanten gebruikt voor het meten van onder andere druk en temperatuur. Kwaliteit, kennis, service en het bieden van kwalitatief uitstekende producten staan hoog in het vaandel. Je komt te werken in een professionele en financieel gezonde organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau