Luba Uitzendbureau

Financieel commercieel adviseur

  • Vacature
  • Zuid-Holland
Bodegraven
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

In deze functie help je de organisatie met het opzetten van een nieuwe afdeling. Zij leveren een breed scala aan IT oplossingen waarvoor zij nu ook financieringsdiensten willen aanbieden. Dit is voor hen een nieuwe dienstverlening en dit moet aan de man gebracht worden! Zodoende schakel je met bestaande klanten, potentiŽle klanten en interne collegaīs. Elke afdeling heeft haar eigen klantenportefeuille. Je gaat je interne collegaīs overtuigen om ook jouw dienstverlening mee te nemen in hun klantgesprekken. Deze functie heeft een mooie combinatie van interne en externe sales met zowel warm als koud klantcontact! Je zal starten als sales binnendienst, maar op termijn is een combinatie met buitendienst en klantbezoeken zeker een optie!

In jouw klantcontact vraag je de klantwens perfect uit en maak je hierop een mooie offerte voor mogelijke financiering. Zo krijgen (potentiŽle) klanten de mogelijkheid om grote investeringen niet in een keer te betalen, maar een lease - of gespreide betaalregeling te treffen. Hiervoor is financiŽle kennis uiteraard belangrijk om tot een gedegen aanbod te komen en de risicoīs goed in te schatten. Bij akkoord stel je de contracten op en onderhoud je contact tijdens de opdracht. De klantenportefeuille is B2B en je schakelt niet met de eindgebruikers, maar grotere partijen die deze producten doorverkopen aan de eindgebruikers. Daarnaast werken zij hybride waarbij maan- en vrijdag vaste thuiswerkdagen zijn. Overige dagen ben je welkom op het kantoor in Bodegraven om te sparren met interne salescollegaīs en een kop goede koffie!

Wat wij bieden

  • Zeer uitdagende functie voor lange termijn waar je heel veel kan leren.
  • Mooi salaris en mooie bonusregeling!
  • Heel goede informele sfeer; uiteraard moet er gewerkt worden maar wel met een lach

Wat wij vragen

  • Je bent zowel commercieel als financieel ervaren en schrikt niet van acquisitie en/of geven van presentaties bij klanten
  • Verder werk je graag nauwkeurig, ben je administratief sterk en zeer leergierig om alle processen te leren!
  • 32-40 uur beschikbaar
  • Sterk in Nederland en Engels in zowel woord als geschrift

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is ťťn van de grootste spelers in de IT wereld. Van origine is het een Amerikaans bedrijf, dus wordt er veel Engels gesproken. Ondanks de grootte van de organisatie, heerst er toch een informele en gezellige sfeer. Het welzijn van de medewerkers staat hier hoog op het prioriteitenlijstje. Ze hebben een uitgebreid vitaliteitsprogramma, bieden gratis mogelijkheid tot fitness en hebben een breed pakket aan (internationale) cursussen, trainingen, e-learning en meer. Daarnaast staat gezelligheid ook hoog in het vaandel, zo was er rond Kerst een stamppottenfestijn en worden er regelmatig uitjes met het personeel georganiseerd.

De afdeling waar je terecht komt bestaat uit 4 a 5 collega's, welke in verschillende landen werken. Uiteraard heb je en collega in Nederland, maar ook in ItaliŽ, Duitsland, Engeland en BelgiŽ. Ze staan te popelen om je in te werken en processen uit te leggen. Daarnaast hanteert deze organisatie een mooie bonusregeling waarbij je tot 25% van je bruto maandloon erbij kan verdienen.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau