Luba Uitzendbureau

CNC Operator

 • Vacature
 • Noord-Holland
Heerhugowaard
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als CNC Operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en afstellen van de machines, en de juiste bediening ervan. Je controleert tekeningen, materialen en gereedschap op juistheid, volledigheid en veiligheid. Je regelt de tijdige aanvoer en belading van de machines. Je controleert de werkstukken op maatvoering en eventueel voer je overige bewerkingen uit die nodig zijn. Daarbij bewaak je de kwaliteit van het product door middel van controles, het tijdig bijregelen van de machine instellingen en houden van steekproeven en visuele controles.

Je zorgt voor preventief onderhoud ten einde de machine efficiency te verhogen, afval te reduceren en uitval te voorkomen. Je werkt in een 2-ploegendienst, waarbij samenwerken erg belangrijk is. Want samen met een groep collega?s moet de productie draaiende gehouden worden.

Wat wij bieden

 • Een passend salaris bij deze functie, die (afhankelijk van jouw opleiding en ervaring) ligt tussen de ? 3000,- en ? 3500,- bruto per maand op fulltime basis
 • Natuurlijk de toeslag volgens CAO voor de ploegendiensten
 • Daarnaast heb je de leukste collega?s op de werkvloer
 • Een kantine waar je heerlijke broodjes, soep en snacks kunt krijgen
 • Een gedegen HR afdeling bij wie je terecht kunt voor je vragen over je contract, je loonstroken en andere zaken

Wat wij vragen

 • Je hebt al enige ervaring als CNC Operator
 • Je bent fulltime beschikbaar en werken in een 2-ploegendienst is geen enkel probleem voor jou
 • Je heb een groot verantwoordelijkheidsgevoel, je bent betrouwbaar en flexibel
 • Je werkt zorgvuldig en geduldig om tot het beste eindresultaat te komen

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever richt zich op (automatische) toegangsoplossingen voor een efficiŽnte doorstroming van voertuigen, goederen en personen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan automatische industriŽle tussendeuren, persoonsdeuren en laad- en los oplossingen. De klanten van dit bedrijf worden voortdurend ondersteund met een uitgebreid serviceaanbod en onze professionele 24 uur service. De cultuur is no-nonsense. Educatie en training staan hoog in het vaandel.
Wil je meer weten over deze vacature, stuur een WhatsApp berichtje naar [klik hier voor het telefoonnummer] of bel op [klik hier voor het telefoonnummer] .

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau