Luba Uitzendbureau

Procesoperator

Details van de functie

Logo Over het werk

Als procesoperator ben je werkzaam in de compostering om machines en materieel te onderhouden, schoon te maken en te bedienen om zo de processen draaiende te houden. Je ziet toe op een goed en veilig verloop van de dagelijkse procesgang en de naleving daarbij van de geldende regels. Je borgt de kwaliteit van het proces en eindproducten op de productievloer. Je zorgt voor het operationeel zijn, optimale inzet van het materieel en installaties, voert hieraan onderhoud uit en lost storingen op en houdt deze schoon. Je handelt tijdens de werkzaamheden volgens de geldende wet- en regelgeving en de interne procedures en gegeven instructies en aanwijzingen. Je registreert daarbij jouw uitgevoerde werkzaamheden.

Als procesoperator rouleer je samen met drie andere collega's wekelijks in rol. Je bent een teamplayer en neemt verantwoordelijkheid. De ene week ben je lijnoperator en beheer je de productielijn met voor- en nabewerkingen van het duurzaam (bio)afval. De andere week ben je technisch operator. Als technisch operator beheer je de technische processen, signaleer je fouten en lost deze op samen met de monteur binnendienst. Als laatste vervul je ook de rol van weekoperator. Als weekoperator maak je de weekplanningen, beheer je de aan- en afvoer en houdt alle processen in de gaten in de controle kamer. Al met al een afwisselende en uitdagende functie!

Wat wij bieden

  • Een fulltime functie met uitzicht op vast dienstverband
  • Werken binnen een enthousiast team
  • Mogelijkheid je verder te ontwikkelen
  • Goede balans tussen werk en privé
  • Een salaris tussen de ?2.330 en ?2.940 bruto per maand

Wat wij vragen

  • Mbo denk- werkniveau
  • Je bent in het bezit van het diploma VAPRO A en certificaat VCA Basisveiligheid of je bent bereid deze te volgen
  • Je bent in bezit van een hef- reachtruck certificaat (pré)
  • Je hebt ervaring in een vergelijkbare functie in een technische omgeving
  • Je bent bereid om stortingsdiensten te draaien

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is toonaangevend in duurzaam afvalbeheer. Jaarlijks wordt circa 5 miljoen ton aan afvalstoffen verwerkt. Hierdoor zijn zij in Europa een toonaangevende partij voor duurzaam afval- en grondstoffenbeheer. In Nederland wordt afval gecomposteerd en vergist. Vanuit Alphen aan den Rijn werkt een gedreven en gemotiveerd team om dagelijks hun werk te doen. Je kunt rekenen op een fijne en informele sfeer waarbij je in flexibele werktijden tussen 6:00 en 17:00 uur aan de slag gaat.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau