Luba Uitzendbureau

Machine operator

 • Vacature
VMBO
 • Noord-Brabant
Eindhoven
1 februari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als operator kom je te werken bij een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert. Door de grote variŽteit aan producten die worden geproduceerd staat een uitdagende baan garant, geen dag is hetzelfde! Zo ben jij verantwoordelijk voor de productie op de volautomatische machines van draden en kabels. Om kwalitatief goede producten te produceren, werk je volgens specificaties binnen de vastgestelde tijden en de juiste hoeveelheden. Verder vallen de onderstaande werkzaamheden ook onder jouw takenpakket: het programmeren en instellen van de machines en (kostbare) gereedschappen, het uitvoeren van tussentijdse kwaliteitscontroles, dagelijks onderhoud van de machines en verhelpen van kleine storingen. Indien nodig schakel je een monteur in. Tot slot zorg je voor een correcte registratie van de machine en mantijden en noteer je per order structureel het meer -en minderverbruik. Bij jou staat kwaliteit hoog in het vaandel! Zie jij ruimte voor verbeteringen in het proces? Dan maak je dit bespreekbaar.

In deze functie ben je werkzaam van maandag tot en met donderdag van 07:15 tot 16:15 uur en op vrijdag van 07:15 tot 11:15 uur. Lekker vroeg weekend dus!

Wat wij bieden

 • Een fulltime baan van 38 uur per week van maandag tot en met vrijdag.
 • Een baan met veel uitdaging, variatie en verantwoordelijkheid binnen een groep met gedreven aanpakkers.
 • Je krijgt de ruimte en vrijheid om zelfstandig te werken en te laten zien wat je waard bent.
 • Een goed salaris op basis van leeftijd en ervaring en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden.
 • Veel kansen en mogelijkheden om mee te groeien binnen en buiten je functie.
 • Bij aanvang een contract via Luba, met wekelijkse salarisbetaling. Bij goed functioneren een contract bij het bedrijf en uitzicht op een vast contract.

Wat wij vragen

 • Je hebt aantoonbare werkervaring als machineoperator binnen een productieomgeving
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift wegens werkinstructies en instellingen machines
 • Je bent fulltime beschikbaar voor het werken in dagdienst
 • Je bent proactief, resultaatgericht en gemotiveerd om de functie eigen te maken

Over het bedrijf

Een familiebedrijf dat complexe bedradingen en kabelbomen produceert voor producenten van apparaten voor de bouw, medische sector en landbouwsector. Ze zijn actief in de Benelux. Tevens distribueren zij technische componenten rondom deze bedradingen, maar ook voor printplaten. Dit bedrijf is regelmatig op zoek naar gemotiveerde technische medewerkers die het team komen versterken en mee kunnen werken aan het succes van de organisatie.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau