Luba Uitzendbureau

Commercieel medewerker binnendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als commercieel medewerker binnendienst ben je het eerste aanspreekpunt voor de Nederlandstalige klanten en relaties. Samen met de collega?s uit je team heb je dagelijks contact met jouw klanten/prospects en zorg je ervoor dat het orderproces vlekkeloos verloopt. Met nét dat beetje extra aandacht en service lever je een actieve bijdrage aan onze klanttevredenheid.

Wat wij bieden

  • Goed salaris
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Doorgroeimogelijkheden

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je bent commercieel ingesteld

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groothandel in vlakglas en producent van gelaagd glas. Ze zijn onafhankelijk, doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan bekend om hun grote assortiment, grote voorraad en snelle (mix)leveringen. Bij dit bedrijf werken ruim 150 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. Ze zijn volop in beweging en focussen zich op de onderlinge samenwerking met het doel de organisatie te laten groeien. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau