Luba Uitzendbureau

Accountmanager

Details van de functie

Logo Over het werk

Dit is écht de allerleukste sales job die er is! Jij hebt het in je om een getalenteerde verkoper en relatiebouwer te worden voor de Engelstalige markten. Je wordt opgeleid om regelmatig op reis te gaan om jouw klanten te bezoeken, markten te verkennen, contacten te leggen en te onderhouden en de naam en producten van dit bedrijf met veel enthousiasme te verkopen. Na een inwerktraject op de binnendienst heb je voldoende kennis opgedaan om de sales voor je eigen markten op je te nemen. Je wordt hierin ondersteund door jouw team.

Wat wij bieden

  • Goed salaris
  • Mogelijkheid tot thuiswerken
  • Uitzicht op een vast dienstverband

Wat wij vragen

  • Mbo+ werk- en denkniveau
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
  • Je bekijkt alles met een commercieel oogpunt

Over het bedrijf

Dit bedrijf is een groothandel in vlakglas en producent van gelaagd glas. Ze zijn onafhankelijk, doen zaken met klanten en leveranciers over de hele wereld en staan bekend om hun grote assortiment, grote voorraad en snelle (mix)leveringen. Bij dit bedrijf werken ruim 150 medewerkers verdeeld over twee vestigingen. Ze zijn volop in beweging en focussen zich op de onderlinge samenwerking met het doel de organisatie te laten groeien. De sfeer is informeel, leuk en gezellig, waardoor je je snel thuis zult voelen!

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau