Luba Uitzendbureau

Technisch productiemedewerker

  • Vacature
  • Noord-Holland
Purmerend
27 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Als allround technisch medewerker bij dit innovatieve bedrijf, hou jij je bezig met het maken van composiet mallen. Je ondersteunt de polyesterverwerker in zijn werkzaamheden. Denk hierbij aan het vormen van polyester producten met diverse mallen en het maken van putliners die zij toepassen bij het renoveren van rioolputten.

Hiernaast hou je je bezig met reparaties op de werkplaats. Is bijvoorbeeld de accutol stuk? Jij weet deze te maken! Storing in de motor van de werkbus? Jij zoekt uit waar het aan ligt. Zoals je kunt lezen is dit een afwisselende combifunctie met iedere dag een nieuwe uitdaging. Het is belangrijk dat je oog voor detail hebt en je verantwoordelijk voelt voor een goed eindresultaat. Omdat je met verschillende chemicaliŽn en machines werkt, is het in deze functie heel belangrijk dat de veiligheidsprotocollen in acht worden genomen en dat je dus bewust en veilig je werkzaamheden uitvoert. Je biedt ondersteuning bij de ontwikkeling van nieuwe producten en de nieuwste technische toepassingen.

Wat wij bieden

  • Werken in een leuk en enthousiast team
  • Werken bij een bedrijf dat altijd bezig is met ontwikkeling
  • Uitzicht op vaste dienstverband
  • Fulltime baan met goed salaris en reiskostenvergoeding

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • Technisch inzicht (een technische opleiding is een voordeel)
  • VCA basis certificaat is een vereiste of de bereidheid om deze te behalen
  • Een aanpakker die werk ziet liggen

Over het bedrijf

Jouw werkgever is in 1958 als familiebedrijf opgericht. Het produceren van composiet producten is de core business. Je komt te werken in de werkplaats in Purmerend, goed te bereiken vanaf Hoorn, Amsterdam en Zaandam. Je komt in een leuk, enthousiast team te werken die altijd bezig zijn met ontwikkeling. In het werk wordt je uitgedaagd en iedere vrijdagmiddag hebben jullie een gezellige borrel met het hele team.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau