Luba Uitzendbureau

Monteur buitendienst

Details van de functie

Logo Over het werk

Als monteur buitendienst hou je je bezig met de renovatie van rioolputten. Vroeger werden rioolputten volledig vervangen wanneer zij door slijtage niet meer aan de eisen voldeden. Het bedrijf waar jij komt te werken heeft een techniek ontwikkeld om de rioolputten te renoveren, in plaats van te vervangen. Met een 3D-scanner wordt de binnenkant van de put gescand. Door middel van deze scan wordt een nauwkeurig model van composiet gemaakt die jij later op de gewenste locatie plaatst. In de fabriek in Purmerend wordt het proces voorbereid en de mal gemaakt, op locatie renoveer jij de put in één dag.

Jij leert dit volledige proces 'on the job', waarbij je begint bij de benodigdheden voor in de bus, tot je uiteindelijk in de put komt te werken. Eenmaal in de put monteer jij de prefab mal. Het is belangrijk dat je fysiek goed in orde bent, je moet goed door de deksel van de put passen. Wanneer je eenmaal in de put staat kan je gelukkig gewoon rechtop staan! Geen put is hetzelfde: deze verschillen dus ook heel erg in grootte. Het kan voorkomen dat je eens moet bukken, sommige putten zijn wel 6 meter breed en 2 meter hoog; erg divers dus! Er moet aan strenge veiligheidseisen worden voldaan. De certificaten die jij hiervoor nodig hebt krijg je van het bedrijf. Als het een grote klus is verderop in het land (van bijvoorbeeld meerdere putten), werk je in de kost. Dit houdt in dat je in een hotel op locatie blijft slapen, hier krijg je een extra dagvergoeding voor! Dit is een zeer uitdagende functie waarbij een beroep wordt gedaan op jouw flexibiliteit en verantwoordelijkheidsgevoel.

Wat wij bieden

  • Een fulltime baan bij een innovatief bedrijf
  • Uitzicht op vast dienstverband
  • Een gezellige groep collega's
  • Technisch werk waar je iedere dag voor een uitdaging komt te staan

Wat wij vragen

  • Rijbewijs B(E) en VCA
  • Afgeronde opleiding Grond,- weg- en waterbouw of soortgelijk is een pre
  • Affiniteit met techniek
  • Hoge mate van verantwoordelijkheidsgevoel en werk zien liggen
  • Fysiek goed in orde en goede beheersing Nederlandse taal

Over het bedrijf

Jouw werkgever is in 1958 als familiebedrijf opgericht. Vanwege de groei van het bedrijf is de functie voor medewerker buitendienst ontstaan, een nieuw team moet namelijk compleet worden gemaakt. Er heerst een no-nonsense mentaliteit en je past goed in de groep als je een echte aanpakker bent. Het produceren van composiet producten is de core business. Zij onderscheiden zich door het produceren van kwalitatief hoogwaardige producten direct in kleur. Door te investeren in productontwikkeling en techniek lopen zij voorop. Vanaf de fase van productontwikkeling bieden zij technische ondersteuning en begeleiden zij met de ontwikkeling van plan tot product. Hierbij zetten zij de meest geschikte productietechniek in.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau