Luba Uitzendbureau

Werkvoorbereider

Details van de functie

Logo Over het werk

Als werkvoorbereider ga jij je bezig houden met montage en reparaties van zorghulpmiddelen. Jij kent het gehele assortiment uit je hoofd en weet precies welk proces en welk onderdeel hoort bij welk product. Je zorgt dat de verwerking van artikelen volgens procedure verloopt en houdt je collega's op verschillende afdelingen op de hoogte van de processen. Verder zorg jij ervoor dat de bestellingen in orde worden gemaakt en dat de administratie hiervan klopt. Om de administratie in orde te maken zal je veel werken met Navision. Heb je al ervaring met dit programma, dan is dit mooi meegenomen.

Je komt als werkvoorbereider te werken op de afdeling logistiek. Team logistiek is een gezellige afdeling. Men werkt hier graag in teamverband en gaan graag voor gezamenlijke successen. Door jouw gedrevenheid en technische inzicht weet jij elke dag weer te presteren. Jij daagt jezelf uit om je kennis up-to-date te houden en wil alle processen begrijpen en beheersen.

Maak jij van deze fulltime baan als werkvoorbereider in Waddinxveen jouw nieuwe uitdaging? Solliciteer direct.

Wat wij bieden

  • Gelijk op contract bij het bedrijf
  • Een fulltime baan voor langere tijd
  • Contract voor bepaalde tijd met uitzicht op een vaste aanstelling bij het bedrijf
  • Minimaal 27 vakantiedagen (o.b.v. 40 uur) en een pensioenregeling

Wat wij vragen

  • Mbo werk- en denkniveau
  • technische ervaring
  • affiniteit met de zorghulpmiddelen branche
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
  • Bij voorkeur ervaring met Navision

Over het bedrijf

Jouw toekomstige werkgever is een organisatie wat actief is in het leveren en beheren van zorg gerelateerde hulpmiddelen. In een korte tijd zijn ze gegroeid tot één van de marktleiders in hun branche. Het is een informeel bedrijf. Medewerkers omschrijven de organisatie als een open cultuur waarin medewerkers oprecht geïnteresseerd zijn in elkaar. Er worden leuke activiteiten georganiseerd, om het kwartaal is er een bedrijfsborrel. Ieder jaar organiseren ze een barbecue en gaan met alle medewerkers en aanhang naar de Efteling.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau