Luba Uitzendbureau

Productiemedewerker

  • Vacature
VMBO
  • Noord-Brabant
Schijndel
30 januari 2023

Details van de functie

Logo Over het werk

Jij bent samen met een team van 10 medewerkers verantwoordelijk voor het productieproces. Je bent bezig met machines instellen, ombouwen en reinigen zodat er capsules gemaakt kunnen worden. Het werk vraagt om nauwkeurigheid en dat jij volgens de juiste volgorde kunt werken. Je levert fysiek geen inspanningen, maar mocht het druk zijn vraagt het werk wel om de kalmte te behouden en samen ervoor zorgen dat alle capsules gevuld zijn voor een juiste levertijd. Je voert in eerste instantie samen met collega´s controle werkzaamheden uit, maar uiteindelijk ga jij zelfstandig capsules controleren en verpakkingen controleren voordat deze de deur uitgaan.

Je werkt in een ontzettend gezellig team waarbij jij echt in een warm bad terecht komt! Juist omdat het een klein team is moet het bedrijf voelen als jouw 2e thuis! Tenslotte moet je hard werken maar er is ook ruimte voor veel werkplezier!

Wat wij bieden

  • Een bedrijf die met jou wil groeien en ook meedenkt in mogelijkheden als jij ambitieus bent
  • Leuke collega´s waarbij de deur van directie altijd open staat voor een kop koffie/thee
  • Zolang je voor Luba werkt een wekelijkse betaling

Wat wij vragen

  • Fulltime beschikbaar
  • Je kan goed rekenen
  • Je bent flexibel ingesteld, zowel werken in dagdienst als in 2 ploegen is voor jou prima

Over het bedrijf

Deze opdrachtgever heeft ruim 15 jaar ervaring en een eigen visie op het verpakken van voedingssupplementen, sportvoeding en kruiden. Klantvriendelijkheid staat ook hoog in het vaandel bij dit bedrijf waardoor er altijd een belofte word gedaan voor snelle levertijd maar ook een transparante communicatie als het niet lukt met leveren. Het bedrijf telt totaal 15 medewerkers inclusief management waarbij medewerkers echt op nummer 1 staan. Zo zijn er regelmatig teamuitjes, vrijdagmiddagborrels en evenementen tijdens de feestdagen. Alle werkzaamheden gebeuren in hun fabriek in Schijndel waarbij er strenge regels worden gehanteerd op het gebied van HACCP en de normen van de klant.

Over Luba

Luba is het grootste uitzendbureau voor het MKB. Met de beste banen, bij de beste werkgevers bij jou in de buurt. Wij hebben altijd persoonlijk contact, zodat we weten wat je nodig hebt om te groeien. En we zijn er voor iedereen. We denken niet in hokjes, we denken met je mee. Waar je ook aan de slag wilt, er is altijd werk bij jou in de buurt. Solliciteer direct!
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Luba Uitzendbureau