Breijer

Monteur werktuigbouwkundige installaties - Breijer Amsterdam

Details van de functie

Logo Zonder jou geen Breijer! Kom jij ons team Service & Onderhoud in Amsterdam versterken?

Functieomschrijving

Breijer is onderdeel van Facilicom Solutions. Als integrale technische dienstverlener richten we ons op activiteiten in de bouw, renovatie en technisch onderhoud van gebouwen. Ook zijn we gespecialiseerd in elektrotechnische installaties, werktuigbouwkundige installaties, brandpreventie installaties en gebouwbeheersystemen. We opereren vanuit onze vestigingen in Rotterdam, Schijndel, Almere en Amsterdam.

Facilicom Solutions is onderdeel van de Facilicom Group, een authentiek familiebedrijf met meer dan 26.000 medewerkers in Nederland. We zijn één van de grootste dienstverlenende organisaties en daarmee één van de grootste werkgevers van het land.

Een uitdaging is voor ons niet snel te groot. We zijn bekend van merken als Facilicom Solutions, Breijer, Trigion, Incluzio en Gom. Samen werken we aan een inspirerende leefomgeving voor iedereen. Dat is onze missie, dáár doen we het voor. En we zijn nog lang niet klaar.

Voor de afdeling Service & Onderhoud van onze vestiging in Amsterdam zijn we op zoek naar een allround Monteur voor werktuigbouwkundige installaties.

In deze uitdagende rol werk je aan alle techniek die in gebouwen aanwezig is. Denk hierbij aan installaties voor de centrale verwarming, luchtbehandelingsinstallaties en koeltechnische installaties. De werkzaamheden bestaan uit de montage, aanleg en inbedrijfstelling van nieuwe installaties en het uitvoeren van preventief onderhoud en periodieke inspecties (PO/PI).

Je bent als multi-skilled technicus bekend met gebouw-gebonden installaties en toestandsafhankelijk onderhoud. Je bent vanuit technisch oogpunt kritisch en herkent met jouw Fingerspitzengefühl afwijkingen aan installaties. Je ziet de noodzaak van het uitvoeren van extra werk en geeft dit door aan de Contractcoördinator zodat dit tijdig kan worden aangeboden aan de klant om installatie-uitval te voorkomen.

De projecten waar je aan werkt zijn van uiteenlopende omvang en al naar gelang deze omvang, werk je zelfstandig op het project of in teamverband. Het betreffen veelal projecten in de utiliteitsbouw en je zorgt voor de optimale oplevering van installaties binnen de daarvoor gestelde voorwaarden in kwaliteit, materialen en tijd. Om het beste resultaat te behalen is het van uiterst belang het werk goed af te stemmen met onder meer de projectleider, de planning en de werkvoorbereiding.

Wat je krijgt

Onze klanten en wij zitten te springen om jouw technisch talent en inzicht. Zonder jou geen Breijer en daar mag tegenover staan. Ons aanbod:
 • een bruto maandsalaris van ? 2.500,
 • tot ? 3.900,
 • afgestemd op jouw ervaring, skills en competenties;
 • een auto van de zaak;
 • een goede pensioenregeling;
 • flexibele werktijden; als je een keer wat eerder weg moet of wat later wil beginnen, dan is dat geen enkel probleem;
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • een auto, tablet, smartphone en werkkleding van de zaak, plus gereedschap dat tiptop in orde is;
 • uitstekende ontwikkelingsmogelijkheden; door middel van leerlijnen bewandel je bij ons in je eigen tempo het pad dat bij jou past. Zo houd je je kennis op peil en blijf je leren.

Wie je bent

De Monteur die we zoeken:

 • beschikt over een afgeronde MBO opleiding richting werktuigbouwkunde of installatietechniek, bij voorkeur aangevuld met een MBO vakopleiding Servicetechnicus werktuigkundige installaties of werkt minimaal op MBO-niveau aangevuld met enkele jaren relevante ervaring in een vergelijkbare rol en omgeving;
 • is in het bezit van een rijbewijs B, de auto krijg je van ons;
 • is in het bezit van een VCA diploma of is bereid om deze te behalen;
 • is in het bezit van een SCIOS-certificaat of is bereid om deze te behalen;
 • ?is in het bezit van een certificaat NEN 3140 Vakbekwaam Persoon of is bereid dit te behalen.

Bij Facilicom Group is iedereen welkom. Je kan hier volledig jezelf zijn. Wat je huidskleur, nationaliteit, godsdienst of seksuele geaardheid ook is. Wij zijn een divers bedrijf en daar ligt onze kracht.

Spreekt bovenstaande jou aan, solliciteer dan direct en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega. Heb je nog vragen over de rol? Neem dan contact op met Richard Habing, Contractmanager BCO Amsterdam, bereikbaar op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail]

Heb je vragen over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Karel Citroen, onze Recruiter, op [klik hier voor het telefoonnummer] of via [stuur een e-mail].
Gerelateerde opleidingen:
Gerelateerde opleidingen/cursussen aan de sector(en) van deze vacature:
Sollicitatiewijze:
Bij sollicitatie wordt u doorgelinkt naar de website van Breijer